Muzica

#martie esti tu #piesa dedicata femeilor #proconsul #piesa

Proconsul lanseaza o noua piesa dedicata femeilor

Indragita trupa, Proconsul, se pregateste pentru lansarea unei noi piese ce se anunta a deveni un adevarat hit al sezonului. Noua piesa semnata Proconsul, este dedicata femeilor si se intituleaza "Martie esti tu" .

"Povestea noastra continua! Cantam in continuare, in special pentru doamne si domnisoare, iar luna asta, ne-am decis ca cea dintai luna de primavara merita sa fie incheiata asa cum a inceput, cu bucurie si emotie, dar mai ales sa fie dedicata femeii!

Martie este luna in care sarbatorim Femeia! Am vrut sa aducem un omagiu femeilor de pretutindeni si sa le aratam respectul nostru. Am vrut sa lansam o melodie care sa le aduca aminte ca sunt speciale si ca sunt deosebit de importante in viata noastra, a barbatilor.

Asa a aparut "Martie esti tu", o piesa prin care ne propunem sa sarbatorim sfarsitul lunii martie in acelasi stil cald si plin de bucurie, cu care am sarbatorit inceputul lunii si venirea primaverii.

Aceasta este o piesa dedicata femeilor, un imn inchinat lor si o multumire muzicala, pentru ca ne insenineaza vietile si ne fac sa fim mai buni!" declara membrii trupei Proconsul.

Noua piesa va putea fi ascultata pentru prima oara live, pe 7 mai in cadrul concertului sustinut in Beraria H, din Bucuresti!

Vizioneaza aici videoclipul piesei "Martie esti tu" – Proconsul:

Sursa foto: revistatango.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea