Muzica

#trupa cover # Prestige Orchestra

Prestige Orchestra – Trupa cu cele mai multe coveruri de succes

La orice eveniment exista invitati de toate varstele, iar cei care se ocupa cu organizarea evenimentului trebuie sa gaseasca o modalitate ca toti cei prezenti sa se simta bine. De aceea trebuie sa se orienteze catre un program cat mai complex, care sa include toate genurile de muzica. 

In prezent, pe piata muzicala incepe sa ia foarte mare amploare femnomenul trupelor de cover-uri si putem afirma cu admiratie ca acestea sunt si de calitate. La urma urmei orice gen muzical revine periodic la moda si observam cum diversi artisti preiau melodii din repertoriile marilor artisti consacrat si le adapteaza stilurilor proprii, acest lucru incadrandu-se cu usurinta in categoria de cover-uri. Cand discutam despre un cover facem referire la o piesa muzicala de succes, o piesa muzicala ce este interpretata de altcineva decat cel ce o detine ci drept de autor, de un cantaret talentat ce vine cu o interpretare proprie.

Trupele de coveruri canta de obicei la nivel local sau regional, mai ales in baruri si cluburi mai mici. Ocazional, o trupa de coveruri foarte populara poate fi invitata sa cante in deschiderea unui artist national, dar cele mai multe isi desfasoara activitatea intr-o relativa obscuritate. Barurile angajeaza aceste trupe pentru a atrage si retine clienti in ideea in care de pe scena se vor auzi piese de toate genurile.

Unii muzicieni sunt multumiti sa cante intr-o trupa de coveruri deoarece astfel au ocazia de a canta muzica artistilor preferati, iar munca in sine poate asigura un venit stabil in momentul in care trupa incepe sa functioneze. O astfel trupa cover este Prestige Orchestra, o trupa cover din Bucuresti, care prin interpretarea proprie au reusit sa arate o alta parte destul de frumoasa a numeroase melodii consecrate de-a lungul timpului.

Oamenii iubesc trupele de cover-uri deoarece au ocazia sa auda live mari hituri pe care le-au fredonat in copilarie si adolescenta, precum si din industria muzicala prezenta. O seara de cover-uri inseamna trairi diferite, repertoriul este mult mai versatil. O trupa de cover-uri te poate duce dintr-o stare in alta, pentru ca iti prezinta un tablou mai divers. Felul in care se aude muzica live, cu amplificatoare de instrumente, tobe si felul in care muzicienii se pot conecta cu audienta la fata locului sunt cele care fac diferenta. Trupele de coveruri sunt potrivite in special in contextul in care audienta doreste sa se distreze pe piese familiare.

Si nu in ultimul rand, oamenii iubesc cover-urile deoarece ne arata mai multe fete ale unei melodii, deoarece prin felul de a fi interpretata ne poate insufla diverse stari emotionale. De asemenea, le iubim pentru diversitate deoarece pe langa voce, un foarte mare impact il reprezinta si prezenta scenica, cat de bine se intra in rolul personajului si ceea ce se transmite prin interpretarea piesei. Pentru ca cei care se incumeta sa cante sunt cu adevarat talentati, avand abilitatea de a interpreta diverse melodii din diferite genuri muzicale. Si in final, cover-urile sunt iubite deoarece prin interpretarea lor, cantaretii readuc la viata artisti care nu mai sunt printre noi, ne readuc in atentie melodii vechi, melodii de succes care nu mai sunt atat de des auzite in zilele noastre.

Intra pe site pentru mai multe detalii: prestigeorchestra.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea