Muzica

#pop #dance #muzica #omucidere #crima #sinucidere #melodie #piesa #jimmy #cain #genius #ciocolata #bombonel #fizz #prostie

Piese care iti pun nervii la incercare

Avand in vedere ca muzica romaneasca ne ofera un izvor nesecat de materiale pentru un astfel de articol, mai mult ca sigur ca 3 vieti de acum incolo nu ne-ar fi de ajuns ca sa-l redactam. Pentru a ne cruta insa timpul, folosit in cu totul alte activitati mult mai interesante, cum ar fi privitul pe pereti sau eventual al gugustiucilor de pe pervaz, ne vom rezuma in continuare la cele mai cele dintre cele. Un soi de crema pieselor ce te indeamna usor usor spre genocid, omucid si alte „-cid”-uri ce freamata de violenta.

„O ratusca sta pe lac”

Ok, am inteles ca acest cantec este conceput intial pentru cei mici. Dar, serios acum chiar vreti ca saracii copii sa ajunga nevinovati la stirile de la ora 5 pentru ca au atentat la viata vecinei care nu vroia si ea sa „mac-mac”? Mai mult ca sigur ca nu. Ca atare, cel mai bine urmati sfatul celor de la BUG Mafia, tracasati si ei probabil de aceeasi podoaba sonora zoofila. Ce atitudine au luat acestia? O spun chiar ei simplu: „O ratusca sta pe lac...o impusc in cap!” (Un 2 si 3 de zero – ”

Este foarte greu sa alegi intre Ciocolata si Bombonelul celor de la Genius, ca atare, cel mai bine alegeti-le pe amandoua. Oricum ambele propun diabetul ca solutie auxiliara si Xanax-ul ca inlocuitor pentru „bombonei”. Ce se poate spune despre aceste piese? Ritmul este unul naucitor si te indeamna elegant sa iei monitorul la bataie si sa arunci cu boxele de pereti cand te supara seful.

Versurile? De mare efect: indeamna copiii la carii si la egoism prematur. Se ajunge la concluzia ca ciocolata este la mare pret, mai ales pe criza asta si ca „ Bombonel ” este un nume de cartier cu magnet la patrupezii comunitari. Ce ti-ai dori mai mult de la o piesa? Probabil un pistol agatat de antena radio -ului pentru a te asigura ca finalul va fi unul pe masura.

Bombonel Uuuu…uuuu…. Bombonel !!!
Imi zambesti cand te uiti la mine
Eu te privesc si mi-e rusine
Ti-as vorbi, dar nu stiu cum
Oare ce sa-ti spun….. Toti ma striga …. Bombonel!!
Cica-I nume de cartier
Ca sa par mai fioros
Cica-mi iasa to pe dos
Le e drag de mine foc
La toti cainii de la bloc
Si ma alearga toti intr-una
Ca-n reclama de la puma…


Cain – „Ea nu vrea decat banii”

Acest domn, pe numele lui Cain (zicea ea bine Biblia ce zicea) vine pentru a ne prezenta o oda inchinata sexului frumos. Binenteles ca stie el despre ce e vorba, doar atatea ore petrecute in saloanele de cosmetica a meritat cu varf si indesat. Si pana la urma ce doreste dansul sa transmita? Simplu, ca femeile nu vor decat bani. Ce putem face noi in aceasta privinta? Si mai simplu, sa ii dam si noi ceva leuti de o paine, o samanta sau mai degraba o programare la coafor. Prestatia lui este unica si acel „baby” spus cu atata patos, in timp ce se zvarcoleste salbatic printre picioarelor respectivelor „profitoare” merita sa facem un act caritabil.

Stii ceva? M-am plictisit de profitoare...
Dar arata asa de bine, nu poti sa te abtii..
Ai ceva de zis ? Ha, ha. Asculta aici !

Stiu eu ce stiu, baby,
Dar nu ma pot opri
Ea nu vrea decat banii.
Voi fi atent, baby
Stiu ca orice ar fi
Ea nu vrea decat banii.


Non Stop – Jimmy

Da, aceasta piesa este nepratuita pentru momentele in care ai uitat sa-ti administrezi medicamentatia pentru nevroze. Are tot ce-i trebuie: le are pe fetitele in bikini, are vara si soarele, ritmurile disco-orientale necesare si binenteles pe super-smecherul Jimmy. Pana la urma, ai nevoie de mai mult pentru a-ti cladi cu profesionalism intentiile tale ucigase si sinucigase?

Jimmy, Jimmy, iubesti fetitele in bikini
Dar pe tine cine te mai iubeste, Jimmy ?
Jimmy, Jimmy, iubesti fetitele in bikini
Oricine stie bine ca toate vin la tine.


Fizz – „Esti Fitoasa” si „Daca nu Fizz, atunci cine?”

Ca te cheama Fizz sau nu, ideea de baza este una: sa fii fitos este un must. Sau cel putin asa o cere domnul imblanit din aceste minunate „pubele” muzicologice. Cum se intrebuinteaza aerele pe care si le da taticul fitelor? Simplu, cand simti ca nu mai ai aer de la atatea hohote de ras, le faci vant. Pana la urma, daca nu tu...atunci cine?.

Nu sunt baietas de cartier si nici nu vreau sa par
Cand tu n-aveai nici fix in casa eu vorbeam la celular
Ca sa ma ridic un pic faceam banii cu carca
Dar m-am prins mai repede ca tine cum ii fac cu mintea
Am dat tun dupa tun, am in Neptun
Vara cand tu o arzi la mare din Miami eu te sun
Sa-mi faci raport cu vaporul din port
Tu dai ortu' popii...
Adio, te las fara chestia ta mica de facut copii !
Cand ma vezi in blugi si in tricou afara din birou
Stiu mai bine decat tine ca nu dai doi bani pe mine
Dar aseaza-te la masa mea, hai la tratative
Si-ai sa vezi ca nici doi bani nu mai raman din tine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea