Muzica

#justin bieber #Nicki Minaj #piesa noua justin bieber #melodie noua justin bieber #melodii justin bieber #beauty and a beat

Piesa noua: Justin Bieber feat. Nicki Minaj (Video)

In mai putin de o saptamana, mai precis pe data de 19 iunie, Justin Bieber a programat lansarea albumului "Believe". Cu cat se apropie mai mult de acest moment, cu atat cantaretul lasa sa-i scape mai multe piese pe net.

Asa se face ca, o noua piesa, realizata in colaborare cu Nicki Minaj poate fi ascultata de pe net.

Melodia, intitulata "Beauty and A Beat" este foarte apreciata in randul fanilor si multi considera ca Bieber a incercat sa faca o popularizare diferita a albumului "Believe".



Chiar daca pana in momentul de fata doar piesa "Boyfriend" are videoclip, intre timp au aparut si alte melodii, cum ar fi "Die in Your Arms" sau "All Around the World".

"Believe" va cuprinde 16 piese, dintre care trei au featuring cu Nicki Minaj, Big Sean si Ludacris. Piesele noului album sunt urmatoarele : "All Around the World” feat. Ludacris, “Boyfriend”,
“As Long As You Love Me” feat. Big Sean, “Take You”, “Right Here” feat. Drake, “Catching Feelings”, “Fall”, “Die In Your Arms”, “Thought Of You”, “One Love”, “Be Alright”, “Believe”, “Out of Town Girl”, “She Don’t Like the Lights”, “Maria”.

Foto: thejustinbiebershrine.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea