Muzica

#pepe #Sol De Playa #E Vara Mea #Arando Marquez

Pepe a lansat “Sol De Playa”, versiunea in limba spaniola a hitului “E Vara Mea”

Pepe a lansat astazi “Sol De Playa” versiunea in limba spaniola a single-ului “E Vara Mea”, colaborarea artistului cu Arando Marquez ce se bucura de un feedback excelent din partea publicului si care a castigat in urma cu o saptamana premiul pentru “Cea mai buna melodie” a acestei veri la Mamaia Music Awards.

“Sol de Playa” a fost inregistrata de catre Pepe in acelasi timp cu varianta in limba romana, productia piesei apartinand echipei de la Rappin’ On. Connect-R semneaza alaturi de Adrian Cristescu partea de compozitie.

“Ideea de a face aceasta varianta mi-a venit in studio, la inregistrari. Fiind o piesa cu puternice influente latino chiar daca orchestratia, beat-ul, tot aranjamentul este house-dance am zis ca trebuie neaparat sa aiba si o varianta in spaniola. “Sol de Playa” este de altfel, prima piesa de la Pepe Latin Music ce este promovata si international iar semnalele primite pana acum sunt cel putin incurajatoare. Foarte multi prieteni si fani m-au indemnat sa dezvolt si aceasta parte a lucrurilor, ne-am tot gandit cum si ce si ma bucur ca primul pas a fost facut astfel fiindca “Sol De Playa / E Vara Mea” a confirmat asteptarile cel putin in Romania, pentru moment. J Pana la urma, e vara mea iar surprizele nu se opresc aici J.”

Videoclipul pentru “Sol De Playa” a fost filmat la sfarsitul lunii iunie impreuna cu “E Vara Mea” in regia lui Dan Petcan, Andrei Maerean fiind producatorul executiv. DOP a fost Bogdan Filip intr-o productie coordonata de Radu Selaru. Partea de make-up ii apartine Mirelei Ecobici, de costume s-a ocupa Liana Obancea iar hair-stylingul a fost asigurat de George NGB. “Sol de Playa / E Vara Mea” este cel de-al doilea titlu din catalogul de videograme al Pepe Latin Music, propriul label al artistului, dupa “Iubire ca niciodata”, videoclipul filmat la sfarsitul anului trecut.

“Sol de Playa – Pepe feat. Arando Marquez”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea