Muzica

#eurovision #sala palatului #patricia kass #pop #sansonete #muzica #concert

Patricia Kass- muzica buna are picioare perfecte

De ce anume are nevoie un artist ca sa fie adulat de public? Unii ar spune ca de talent si atat. Altii ar mai avea pretentia la o voce unica, la cantece realizate perfect, la, eventual, niste dansatori gratiosi. Multi si-ar dori un show cu efecte speciale si cu proiectii multimedia si, poate, instrumentisti cu adevarat profesionisti care sa sustina spectacolul. Ei, toate acestea Patricia Kass le-a avut, duminica, 14 iunie, la Sala Palatului. Plus niste picioare halucinant de sexy care au dus in extaz, la unison, si barbatii si femeile din sala.

Cand Patricia Kass si-a deschis concertul cu celebra piesa Mon mec a moi, putini au fost cei care au fredonat versurile impreuna cu artista. Si nu pentru ca nu ar fi stiut cuvintele, ci pentru ca cei aproximativ 4.000 de spectatori au fost absolut uluiti de aparitia vedetei.

Imagineaza-ti o tanara inalta si blonda invesmantata intr-un sacou si in niste pantalonasi scurti de tot. Care este primul lucru pe care il observi? Picioarele, bineinteles. Protejate de niste colanti negri si accesorizate cu pantofi cu toc cui, picioarele Patriciei Kass ar fi, probabil, pe locul intai daca s-ar realiza un clasament al "celor mai frumoase picioare din lume".

Melodii vechi, melodii noi – aplauze continue

Aparitia de adolescenta a artistei frantuzoaice in varsta de 42 de ani a fost completata de un show sic in care Patricia Kass a dansat cu frenezie, a spus poezii cu delicatete si a comunicat excelent cu publicul.

De altfel, nu cred ca Sala Palatului a mai vazut de mult un concert in timpul caruia spectatorii sa aplaude indelung dupa absolut fiecare melodie. Fie ca Patricia Kass interpreta piese celebre precum Il me dit que je suis belle, Mademoiselle chante le blues sau Les homme qui passent, fie ca interpreta melodii noi de pe albumul Kabaret , spectatorii au cantat, s-au miscat pe ritmurile de blues, pop sau sansonete frantuzesti, au strigat de bucurie si au aclamat-o incontinuu pe vedeta.

Poate numai singlelul Une derniere fois, singura piesa din cariera Patriciei Kass pe care aceasta a compus-o singura, mai aminteste de stilul muzical destul de melancolic al vedetei. In rest, piesa care da titlul albumului Kabaret aminteste de muzica anilor treizeci si este energizata de delicioase ritmuri de sansonete  De altfel, intreg albumul promovat de artista este un omagiu adus muzicii anilor ’30 si femeilor din acea perioada, dupa cum a declarat insasi Patricia Kass.

Show-ul a fost incheiat de cantecul Une derniere fois pe care Patricia l-a prezentat, anul acesta, la Eurovision si care a clasat Franta pe locul opt.

Frantuzoaica a schimbat nici mai mult nici mai putin de patru tinute. A fost cat de senzuala a putut (si a putut mult), a cantat cu entuziasm (iar timbrul ragusit, dar si catifelat al vocii sale a facut sa vibreze peretii Salii Palatului in ciuda instrumentistilor care se auzeau si ei destul de tare), s-a agitat incontinuu pe scena (a avut cand gesturi de star rock , cand gesturi de dansatoare de can can), a zambit mult si a parut sa fie la fel de pasionata de muzica ei precum acum mai bine de 20 de ani cand si-a inceput cariera.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea