Muzica

#madonna #you tube #videoclip Madonna #videoclip nou madonna #girl gone wild

Noul videoclip Madonna, restrictionat pe YouTube

Cea mai noua piesa a Madonnei, " Girl Gone Wild ", a fost interzisa pe YouTube de catre proprietarii site-ului, deoarece acestia au considerat videoclipul "nepotrivit".

Clipul piesei, lansat pe 20 martie o infatiseaza pe Madonna in mijlocul unui grup de dansatori barbati, care apar nud sau semi-nud.

Reprezentantii YouTube arata ca decizia ca piesa cu videoclip a Madonnei sa poata fi vizualizata numai de reprezentantii de peste 18 ani a fost luata in urma cererilor lansate de utilizatori .

"Desi nu facem comentarii individuale despre videoclipuri, revizuim toate videoclipurile care ne-au fost semnalate de catre utilizatori pentru incalcarea regulilor comunitatii.

In unele cazuri restrictionam accesul la acel tip de continut care, desi nu incalca regulile de publicare , poate fi considerat nepotrivit pentru tineri", a declarat un oficial a site-ului detinut de Google.

Foto: fun24x.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea