Muzica

#paula seling #monica anghel #giulia #directia 5 #anda adam #album nou Directia 5 #Electric Love Store

Noul album Directia 5 se va numi "Electric Love Store"

Directia 5 revine in atentia fanilor cu un nou album. Materialul se va numi "Electric Love Story " si va fi lansat alaturi de casa de discuri Cat Music pe data 10 octombrie 2012.



"Electric Love Story" va contine 12 piese. Discul va fi prezentat sub forma unei frumoase povesti de dragoste, spusa prin versurile care leaga fiecare piesa si care, astfel, da o structura unica si plina de sensibilitate .

Noul disc Directia 5 se va bucura si de un single, insotit de un videoclip. Deocamdata, Directia 5 nu a dezvaluit titlul acestui single.

Formatia continua seria concertelor de Valentine’s Day si in 2012. Anul acesta, Directia 5 ii asteapta toti indragostitii la Sala Palatului, la ora 19:30, pentru un show plin de iubire si emotie. Alaturi de membrii trupei vor urca pe scena nume mari din muzica romaneasca : Monica Anghel , Paula Seling, Giulia si Anda Adam.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea