Muzica

#giulia anghelescu #giulia #videoclip nou giulia #vorbe goale # videoclip vorbe goale

Nou: Videoclip "Vorbe Goale", Giulia (VIDEO)

Cantareata Giulia Anghelescu a lansat noul videoclip al melodiei "Vorbe Goale", marcand in acest fel reintoarcerea la cariera solo.

Artista a filmat in perioada in care se afla in luna a noua de sarcina si a optat pentru un look cat se poate de natural. Regia acestei productii ii apartine lui Gabriel Huiban, iar filmarile s-au desfasurat pe parcursul a doua zile, in studioul Gala Records.

Single-ul, aparut inca de la sfarsitul anului trecut, a fost foarte bine primit pe piata muzicala din tara, dar si pe cea din strainatate. Astfel, Giulia s-a gandit ca in viitor sa realizeze si o varianta in limba engleza.

"Piesa mi-a placut din primul moment si cred ca mi se potriveste perfect! Ne-am dorit foarte tare sa atragem atentia si mai mult asupra versurilor, care au o sensibilitate aparte si asa s-a nascut versiunea lenta", si-a caracterizat Giulia noua piesa.



foto : muzica.metropotam.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea