Muzica

#concerte #bestfest #festival muzica # b`estfest summer camp

Noi artisti romani confirmati la B'Estfest Summer Camp

Afisul festivalului B'Estfest Summer Camp se imbogateste cu inca trei nume autohtone: Subcarpati, Selectro (proiectul electronic din care fac parte Bully, D-laid si Marika) si The MOOoD (foto).

Pe lista cu artisti autohtoni care vor mai concerta la B'Estfest mai figureaza: Avatar, L.O.S.T., Taine, Toulouse Lautrec, Flou Rege, Manki'n'Stieb, Antract si Hot Casandra.

Editia din acest an a festivalului va avea loc in perioda 6-8 iulie, la B'Estfest Park din Tunari. Principalele atractii ale acestui eveniment sunt concertele Pulp, Garbage, Royksopp, Booka Shade, Kreator si Moonspell.

Biletele pentru B’Estfest Summer Camp sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in "gasca" de 5 persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit in prezenta unui adult.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea