Muzica

# zan #nicu alifantis #concerte # concert nicu alifantis

Nicu Alifantis si trupa Zan vor sustine un concert pe 5 octombrie la Bucuresti

Nicu Alifantis si trupa Zan se pregatesc pentru reintalnirea cu publicul bucurestean, dupa un an de absenta de pe scena.

Concertul va fi gazduit de Hard Rock Cafe din Bucuresti, iar publicul va putea asculta piesele clasice ale lui Alifantis ("Emotie de toamna", "Ce bine ca esti", "Umbra", "Ploaie in luna lui marte", "Dupa melci", "Piata Romana numarul 9"), dar si compozitii mai recente, care se vor regasi pe un urmator material discografic al artistului.

Pretul biletelor pentru concertul de pe 5 octombrie variaza in functie de categoria aleasa. Astfel, pentru categoria VIP se vor plati 120 de lei, iar pentru categoria I se vor plati 80 de lei.

Biletele pot fi achizitionate prin reteaua Biletoo din Unirea Shopping Center, librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Pentru varianta online de achizitie, puteti accesa www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Foto: constantin.ghioc.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea