Muzica

#lansare album #nelly furtado # album nou nelly furtado #album nelly furtado

Nelly Furtado amana lansarea noului sau album

Cantareata canadiana Nelly Furtado s-a decis sa amane lansarea noului sau album, "The Spirit Indestructible". Discul, al cincilea din cariera artistei, ar fi trebuit sa apara pe 18 iunie in Marea Britanie, respectiv 20 iunie in SUA.

Albumul va putea fi cumparat online si din magazine incepand cu 10 septembrie (Marea Britanie). Pe continentul nord-american discul va fi disponibil pe data de 11 septembrie.

"The Spirit Indestructible" va fi comercializat in doua versiuni: standard si deluxe. Nelly Furtado s-a implicat in compunerea tuturor pieselor prezente pe acest material. Pentru acest disc, Furtado a apelat la o serie de producatori, inclusiv Rodney Jerkins, Bob Rock si John Shanks.

"Acest album vorbeste despre optimism, tinerete, energie si nelinistea spiritului", a declarat Nelly Furtado. "As vrea ca oamenii sa traiasca acest album asa cum am facut-o noi, cand l-am compus. Vreau sa sara, sa danseze, sa tipe, sa rada, sa planga, sa iubeasca, sa vibreze si sa dea muzica la maxim oriunde s-ar afla", a adaugat aceasta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea