Muzica

#rock #videoclip #muse #trafic de carne vie

Muse lupta impotriva traficului de persoane printr-un nou videoclip

 

Formatia britanica Muse va lansa vineri, 17 septembrie 2010, un nou videoclip ce are ca scop avertizarea oamenilor cu privire la traficul de fiinte vii si prevenirea acestuia.

Videoclipul, produs pentru piesa “MK Ultra”, ce figureaza pe cel mai nou album al trupei, “ The Resistance ”, este cel de-al treilea din seria clipurilor lansate pentru a preveni traficul de carne vie. 

In 2008 Radiohead a lansat single-ul “All I Need”, fiind urmat in 2009 de “Goodnight, Travel Well ”, videoclipul celor de la The Killers .

“Ne simtim foarte onorati sa luam parte la un eveniment atat de important cu un scop atat de mare. Este inacceptabil ca oamenilor sa le fie luate drepturile cu care s-au nascut”, au declarat cei de la Muse

“Speram ca prin muzica noastra si cu ajutorul unor imagini foarte sugestive si puternice sa ii facem pe oameni sa se implice in combaterea acestor nelegiuiri.”, au adaugat membrii trupei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea