Muzica

#concert #lansare #album #best of #mircea baniciu #sala palatului

Mircea Baniciu urca pe scena Salii Palatului pe 10 noiembrie

Mircea Baniciu va concerta pe 10 noiembrie la Sala Palatului intr-un spectacol de lansare a albumului sau "Best of" - vol 2. In cadrul mult asteptatului spectacol, artistul va include si 10 dintre cele mai cunoscute piese ale sale, ce se pot regasi pe album : “Vara la tara”, “Tristeti provinciale”, “Dealul cu dor”, “Pisica neagra“,“Intoarcerea la Orient” sau “Andrii Popa”.

In spectacolul din 10 noiembrie, Mircea Baniciu va fi insotit pe scena pe band-ul sau (Vlady Cnejevici, Teo Boar, Cristi Iorga, Marian Mihailescu) si va avea o serie de invitati speciali , ce vor fi anuntati in curand.

Biletele pentru concertul de lansare a albumului “Best Of” – vol. 2 s-au pus in vanzare in retelele librariilor Humanitas, Diverta, magazinele Gemanos , Vodafone, Orange, Domo, Libraria Mihai Eminescu , casieria Salii Palatului.  Sunt diponibile urmatoarele categorii de bilete : 50, 80, 100, 150 si 200 RON
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea