Muzica

#grace rwaramba #debbie rowe #lisa marie presley #michael jackson #femei #viata personala #monden #alte-genuri #pop

Michael Jackson si femeile din viata lui (II)

Dupa ce si-a incercat norocul cu Tatum O’Neal, Brooke Shields, tatiana thumbtzen sau Sheryl Crow, Michael Jackson a facut pasul cel mare: casatoria.

Casatoria cu Lisa Marie Presley, fiica legendarului Elvis, este poate unul dintre cele importante capitole ale vietii cantaretului.. Michael si Lisa Marie  s-au cunoscut in 1975, insa viata i-a purtat pe drumuri diferite. S-au reintalnit apoi in 1993, prin intermediul unui prieten comun. De-atunci, Michael si fiica lui Elvis Presley au ramas prieteni. Cu moralul la pamant dupa acuzatiile de molestare a unui minor, megastarul a devenit dependent de convorbirile telefonice cu Lisa, care i-a oferit tot sprijinul de care avea nevoie. 

Cei doi s-au casatorit in secret pe 26 mai 1994, in Republica Dominicana, dar confirmarea casatoriei a fost facuta publica de Lisa 11 saptamani mai tarziu. Regizat sau nu, ramane memorabil sarutul dintre cei doi pe scena MTV Video Music Awards 1994, in fata a sute de spectatori in delir.
 

Nici Lisa-Marie, nu a “scapat” fara sa apara in vreun videoclip de-al lui Michael. Clipul You Are Not Alone (1995) ne-o infatiseaza pe Lisa Marie purtand doar un prosop in jurul bazinului si aratandu-i afectiune starului. 

Nici n-au anuntat bine ca si-au oficializat relatia, ca presa de scandal a inceput sa dea pronosticuri cu privire la divort. Mai mult decat atat, gurile rele au sustinut ca aceasta casatorie nu este decat o alta incercare disperata a lui Michael de a-si imbunatati imaginea si de a arata lumii ca poate avea relatii sexuale cu femei. De altfel, intr-un interviu dat postului NBC Lisa Marie a confirmat ca intretine relatii intime cu sotul sau: "Da, da, da! Si nu dormim in dormitoare separate".

Michael Jackson si Debbie Rowe
Proaspat divortat, Michael nu se lasa invins si-si reface viata personala, casatorindu-se in 1996 cu asistenta medicala Debbie Rowe. Cei doi se cunosteau de pe la mijlocul anilor '80, cand Jackson a fost diagnosticat cu vitiligo , o boala de piele . Debbie si Michael erau initial doar amici, insa incet-incet relatia lor a evoluat, transformandu-se intr-o idila.

Desi n-au intentionat nici o clipa sa se casatoreasca, dupa aflarea vestii ca Deborah este insarcinata, Katherine, mama lui Michael a insistat ca acesta sa o ia de nevasta pe asistenta medicala. Cei doi s-au casatorit in Australia, in cadrul unei ceremonii restranse. Primul copil al cuplului, Prince Michael I, s-a nascut la 13 februarie 1997. La 3 aprilie 1998, se naste si cel de-al doilea copil al lor, Paris, iar un an mai tarziu cei doi divorteaza. Nasii celor doi copii sunt Macaulay Culkin si Elizabeth Taylor.

Dupa moartea starului (25 iunie 2009), in presa au aparut o serie de speculatii potrivit carora Debbie nu ar fi mama biologica a copiilor, ci ar fi o mama surogat. Informatia a fost insa infirmata de Marta Almli, avocata fostei sotii a lui Michael.

Michael Jackson si Grace Rwaramba
In 2002 Michael Jackson devine pentru a 3-a oara tata, Prince Michael II fiind conceput cu o mama surogat, a carei identitate nu a fost dezvaluita. Despre mama celui de-al 3-lea copil al lui Michael, au aparut in presa zvonuri potrivit carora ea ar fi chiar Grace Rwaramba , bona care are grija de copiii starului din 1999.

De altfel, potrivit unui material aparut in inceputul lui iulie 2009 in Sunday Mirror, Grace este cea din urma ultima iubita a lui Michael.  Apropiatii familiei povesesc ca cei doi se purtau ca si cum ar fi fost casatoriti, iar copiii ii spuneau "mama". Totusi, Grace Rwaramba a negat ca ar fi fost casatorita cu starul, ea figurand in acte ca fiind legal casatorita cu primul ei sot, Stacey Adair.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea