Muzica

#pop #alte-genuri #monden #viata personala #femei #michael jackson #diana ross #brooke shields #tatiana thumbtzen #sheryl crow

Michael Jackson si femeile din viata lui (I)

Brooke Shields, Tatum O’Neal, Lisa Marie Presley , Debbie Rowe sunt doar cateva dintre femeile care au facut la un moment dat parte din viata regretatului megastar Michael Jackson.
 
Pe langa alte scandaluri care i-au marcat definitiv intreaga existenta viata (acuzatiile de pedofilie, operatiile estetice etc), viata sentimentala a lui Michael a fost intotdeauna un subiect de prima pagina a tabloidelor.
 
Michael Jackson si Diana Ross
Se pare ca prima femeie pentru care Michael a facut o adevarata pasiunea a fost cantareata Diana Ross. Diana Ross a fost cea care pe 11 august 1969 a descoperit trupa Jackson 5 (in care Michael Jackson evolua alaturi de fratii sai) si prezentat-o publicului din Beverly Hills la un club numit The Daisy. 
 
Printre barfele care circulau, se numara aceeea potrivit careia micul Jackson ar chiar ar fi cerut-o de nevasta pe Diana, in ciuda diferentei de 14 ani dintre cei doi. Zvonurile dintre o posibila relatie dintre diva si Michael Jackson nu au fost niciodata confirmate oficial. Totusi, Michael a tinut legatura in permanenta cu Diana Ross, cei doi ramanand atat de apropiati, incat megastarul a trecut-o pe cantareata in testamentul sau. 
 
Astfel, Diana este cea care se va ocupa de custodia copiilor lui Michael Jackson (Prince Michael Jackson Jr., Paris Michael Katherine Jackson , Prince Michael Jackson ), in cazul in care Katherine, mama lui, nu va putea sa-i ingrijeasca sau va muri.

Michael Jackson si Tatum O'Neal
Prima iubita a lui Michael Jackson a fost Tatum O’Neal, fiica actorului Ryan O’Neal, cei doi iesind impreuna in anii ’70.  Intr-o carte, Tatum a povestit ca l-a cunoscut pe The King of Pop intr-un club cand acesta avea 17 ani, iar ea avea 12. Pana si in ochii micutei TatumMichael parea un “tanar fricos, timid, singuratic si inocent”. Relatia lor a luat sfarsit in 1979, Michael dedicandu-i fostei sale iubite sfasietoarea balada She’s out of my life de pe albumul “Off the Wall”.

Michael Jackson si Brooke Shields
Urmatoarea femeie din viata lui Michael Jackson a fost modelul si actrita Brooke Shields, cea care facea furori in anii ‘80 in exotica pelicula “Laguna albastra”. Jackson si Shields s-au cunoscut in 1978, cand ea avea 13 ani, cei doi incepand sa se afiseze impreuna la inceputul anilor ’80. Relatia celor doi nu a durat decat un an, Brooke si Michael ramanand buni prieteni. Ultima oara cand Brooke Shields l-a vazut pe Michael a fost in 1991, la nunta lui Elizabeth Taylor cu Larry Fortensky. In 2009 intr-un interviu acordat revistei Rolling Stone, Brooke Shields a declarat ca relatia sa cu Michael Jackson a fost una platonica si nu a implicat contactul sexual.

Michael Jackson si Tatiana
In 1988, in timpul turneului mondial de promovare a albumului “Bad” lui Jacko ii pica cu tronc doua fete din anturajul sau cu care de altfel iese impreuna. Prima dintre ele este chiar Sheryl Crow, care la acea vreme facea parte din fetele care asigurau partea de backing vocals a concertelor starului. De altfel, Sheryl Crow apare si in videoclipul piesei “Dirty Diana”, single extras de pe albumul “Bad”.

Urmatoarea pe lista “cuceririlor” lui Michael Jackson este tatiana thumbtzen, fotomodelul care-i fura mintile in clipul The Way You Make Me Feel. Mai tarziu, Tatiana sugera in cartea ei ca ar fi avut contacte intime cu vedeta americana.
 
Citeste continuarea articolului AICI

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea