Muzica

#keith richards #chitarist #rolling stones #memorii keith richards #best seller

Memoriile lui Keith Richards, best seller la nivel mondial

Chitaristul formatiei Rolling Stones , Keith Richards , s-a imbogatit de pe urma vanzarii cartii sale de memorii.



In primul an de la lansare, volumul "Life", in care Keith Richards isi povesteste experientele din viata personala si aventurile din turnee, printre altele, s-a vandut in peste un milion de exemplare in intreaga lume.

Aceasta cifra este echivalentul Discului de Platina pentru albumele muzicale, deci un best seller in domeniul cartilor, informeaza CBS News.

Numai din avansul pentru publicarea autobiografiei lui Keith Richards i-au intrat in cont sapte milioane de dolari. Acum, cu vanzari neasteptat de mari, editura Little Brown and Co ii va varsa alte cateva milioane in conturi.

In varsta de 67 de ani, Keith Richards a decis sa-si publice amintirile din cele cinci decenii de activitate deoarece fanii Rolling Stones meritau sa cunoasca omul de pe scena si omul din spatele scenei, cel de zi cu zi, cu bune si rele.

Potrivit directorului editurii Little Brown, "Life" se numara printre autobiografiile starurilor rock cu cele mai mari vanzari.

Sursa foto: keithrichards.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea