Muzica

#metallica #reuniune Metallica

Membrii Metallica, reuniti in formula originala

Membrii Metallica s-au reunit in formula originala, pentru prima data din 1982. Evenimentul a avut loc in cadrul concertului aniversar care a marcat implinirea a 30 de ani de la infiintarea trupei.


Dave Mustaine si Ron McGovney au cantat pentru prima data alaturi de Lars Ulrich si James Hetfield dupa aproape trei decenii.

Concertul aniversar s-a lasat cu o multime de surprize pentru fanii Metallica. Pe scena au urcat prieteni, dar si colaboratori de-ai rockerilor. Printre acestia - Lou Reed, componentii Judas Priest, Lynyrd Skynyrd, Saxon si Alice in Chains .

Componentii Metallica au cantat cele mai cunoscute piese ale lor, precum si cateva melodii nemaiauzite, de la sesiunile de inregistrari.

Metallica este una dintre cele mai cunoscute si de succes trupe din lume. De-a lungul celor 30 de ani de activitate a lansat noua albume de studio si a vandut peste 100 de milioane de discuri in intreaga lume.

Sursa foto: digitalspy.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea