Muzica

#missing you #single #lansare #mattyas

Mattyas, un nou proiect muzical pe piata romaneasca

2011 marcheaza aparitia pe piata muzicala romaneasca a unui nou produs muzical. Este vorba despre Mattyas, un artist care deja a facut furori in Grecia cu  primul sau single, "Secret Love".

mattyas va lansa pe piata autohtona single-ul " Missing You ",  care figureaza deja in topurile din Germania, Franta, Grecia, Cipru, Slovenia, etc.

Mattyas s-a nascut pe 14 mai, a studiat pianul si trompeta la liceul de muzica iar dupa absolvire a luat lectii de canto in particular. In 2006 a cantat in deschiderea concertului Vaya con Dios de la Callatis.Tot in 2006 a aparut cu o piesa pe o compilatie semnata EMI International alaturi de artisti faimosi precum Ricky Martin, JMP, Pachanga, etc.

La sfarsitul anului 2009 sub indrumarea managerului sau, Tiberius Marian, isi schimba stilul muzical si, in vara anului 2010, a lansat "Secret Love", piesa cu care a devenit cunoscut in afara tarii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea