Muzica

#castigatori #matei dima # premii youtube music awards #youtube music awards

Matei Dima, primul roman castigator la prima editie YouTube Music Awards

In acest week-end a avut loc prima editie a YouTube Music Awards, iar tanarul regizor Matei Dima s-a numarat printre castigatorii acestui eveniment, alaturi de nume mari precum Eminem, Taylor Swift, Macklemore si Ryan Lewis.

El a fost nominalizat la categoria “Innovation of the Year” cu un videoclip facut pentru rapper-ul Destorm pentru piesa “See Me Standing”.

Videoclipul pentru “See Me Standing” a fost filmat in luna iunie in Los Angeles, de-a lungul unei zile, realizat cu buget redus, dar cu ajutorul unor profesionisti care au crezut in talentul si creativitatea lui Matei si l-au sustinut pentru a duce acest proiect la bun sfarsit.

“Ma bucur foarte mult ca numele unui roman a fost prezent printre castigatori la prima decernare a premiilor Youtube. Multumesc mult oamenilor care au votat, multumesc echipei cu care am realizat acest videoclip - Peter Gutter si Jose D Rodriguez care au produs videoclipul cu mine si lui Khaled Mokhtar care a facut o treaba foarte buna ca DOP si editor al clipului. Si bineinteles, familiei mele care m-a sustinut enorm de mic, in special tatalui meu, Marian Dima care a pornit de jos si a muncit sa asigure un viitor mai bun copiilor lui. Lui ii dedic acest premiu. Ziua a fost cu atat mai speciala, cu cat o alta constanteanca, Simona Halep, ne-a facut mandri, castigand Turneul Campioanelor de la Sofia”, a spus Matei Dima.

Rapper-ul DeStorm este foarte incantat de colaborarea cu Matei Dima:  “Matei a avut o viziune incredibila si transpunerea ei in realitate m-a lasat fara suflare. Este un regizor foarte talentat si ma bucur ca a avut incredere in piesa mea si ca am lucrat impreuna pentru acest videoclip”.

Matei Dima a studiat in Statele Unite ale Americii la Facultatea de Teatru cu specializari in actorie si regie, iar dupa mai multe piese jucate si regizate si stand-up comedy, a obtinut o bursa la New York Film Academy cu filiala in Los Angeles de unde a luat Masteratul in Regie.

A produs si regizat filme si seriale americane cu actori celebri precum Tamala Jones din "Castle", Neil Brown Jr. din "Walking Dead", Robert Ri'Chard din "Vampire Diaries" si cel mai nou si mai pe val, Lamorne Morris din serialul hit de comedie "New Girl".

DoP-ul acestui videoclip este Khaled Mokhtar, care a lucrat la videoclipurile INNEI, Luciei si The Marker.

Matei Dima este reprezentat de Global Records, firma de management care se ocupa de INNA, Antonia, Lucia, The Marker.

Matei s-a ocupat de productia pentru videoclipurile INNEI - “Be My Lover” si “In Your Eyes” pentru partea filmata cu Yandel si urmeaza sa fie implicat in urmatoarele videoclipuri ale INNEI, Antoniei si Luciei, artisti Global Records.

Destorm – See Me Standing

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea