Muzica

#Manowar romania #concert romania #concert manowar #manowar #concert

Manowar, doua concerte in Romania

Trupa Manowar a confirmat faptul ca va concerta in Romania, in cadrul turneului Gods And Kings World Tour 2016. Concertele vor avea loc in Bucuresti si Cluj-Napoca.

Legendara trupa va ajunge in Romania in Februarie 2016 si va sustine primul concert la Sala Polivalenta din Cluj, in data de 19 februarie. Cel de-al doilea concert va avea loc in Bucuresti in data de 21 februarie.

“Armata de Manowarriori romani creste!” a spus Joey DeMaio. “Nu este un secret ca Manowarriorii sunt cei mai puternici fani din Romania. Oricine i-a vazut stie ca acesta este realitatea; deci, revenirea noastra la Bucuresti este precum intoarcerea acasa, la familia noastra metal. si, pentru prima data, vom canta in Transilvania! Eu personal am fost in Transilvania de multe ori si am fost si la Cluj, in cateva dati. Puteti fi siguri ca vor fi niste show-uri foarte speciale. Nu doar pentru Manowarriori ci si pentru noi.”, a adugat acesta.

Biletele pentru cele doua concerte vor fi puse in vanzare incepand de luni, 14 septembrie, ora 10.00, pe www.biletoo.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea