Muzica

#mandinga #cat music #trupa latino #muzica latino

Mandinga a semnat cu casa de discuri Cat Music

Mandinga, cea mai cunoscuta trupa latino din Romania, a semnat recent cu contract cu casa de discuri Cat Music, alaturi de care are in plan o serie de evenimente importante .

Pentru Mandinga anul 2012 inseamna, pe langa lansarea unor noi single-uri si a unor noi concepte de show, aniversarea a 10 ani de la debut, 10 ani de spectacole electrizante si single-uri de top.

"Nu ne vine sa credem ca au trecut deja 10 ani, dar in acelasi timp nu imi vine sa cred cat de multe a realizat Mandinga in deceniul asta. Suntem perfect constienti ca aniversarea de 10 ani se datoreaza fanilor nostri, asa ca nu puteam concepe aniversarea fara ca ei sa ne fie alaturi", spune Alex, unul dintre fondatorii trupei Mandinga.

Cei 10 ani de existenta a trupei vor fi sarbatoriti printr-un mega concert pe 14 martie la Sala Palatului. Concertul va coincide cu lansare unui nou album Mandinga.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea