Muzica

#scoala vedetelor #malina olinescu #sinucidere Malina Olinescu

Malina Olinescu s-a sinucis

O noua tragedie zguduie lumea muzicala din Romania. Cantareata Malina Olinescu, in varsta de 37 de ani, a murit, in noaptea de duminica spre luni, aruncandu-se de la etajul al saselea al blocului in care locuia, situat in zona Garii de Nord din Bucuresti.

Echipajul SMURD a sosit la fata locului la ora 0.58. In ciuda manevrelor de resuscitare care au durat 30 de minute, viata artistei nu a mai putut fi salvata.

Potrivit spuselor prietenilor apropiati, Malina Olinescu ar fi spus de mai multe ori ca isi va pune capat zilelor.

"A amenintat de multe ori ca isi va lua viata. Acum a facut-o. De doi ani ameninta ca o face. In relatia cu iubitul ei nu a fost inteleasa pe deplin,", a declarat Calin Geambasu , un apropiat al artistei.

Malina Olinescu a inceput sa cante inca de la varsta de cinci ani. S-a facut remarcata in cadrul "Scolii Vedetelor", in 1996.

In 1997, Malina Olinescu a castigat, alaturi de compozitorul Adrian Rocescu, premiul I, sectiunea Slagare, la Festivalul de la Mamaia , cu piesa "Mi-e dor de tine". Tot in 1997, a triumfat si la Cerbul de Aur , unde a obtinut premiul I la sectiunea Interpretare.

In 1998, a castigat Selectia Nationala Eurovision cu piesa "Eu cred" (compozitor: Adrian Romcescu) si a reprezentat Romania la Birmingham (Marea Britanie).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea