Muzica

#duet madalina lefter #olivia newton-john #madalina lefter

Madalina Lefter vrea sa cucereasca America

Madalina Lefter , pustoiaca de 13 ani care i-a incantat pe italieni cu vocea sa, este pregatita sa tinteasca sus de tot. Tanara cantareata vrea sa-si faca o cariera in America, acolo unde crede ca se pot intampla lucruri marete.



La finalul saptamanii trecute, Madalina Lefter a cantat impreuna cu celebra olivia newton-john in cadrul emisiunii-concurs "Ti Lascio Una Canzone", de la Rai Uno .

Atat de incantati au fost producatorii showului de ratingul obtinut pe seama prestatiei Madalinei, incat i-au propus romancei sa semneze un contract de exclusivitate cu ei.

Mama micutei artiste este foarte incantata de acest contract, mai ales ca de acum nu mai trebuie sa investeasca bani in haine, transport sau cazare.

Madalina Lefter sustine ca nu-si va irosi talentul imens cu care a fost inzestrata cantand la nunti sau la evenimentele private.

Pentru ea, muzica este o pasiune atat de puternica, incat ar prefera sa castige bani putini din concerte, decat bani multi din nunti.



Madalina Lefter - my heart will go on



Sursa foto: gandul.info
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea