Muzica

#videoclip #lansare videoclip #lucia #hide

Lucia a lansat videoclipul singlelului "Hide"

Lucia a lansat ieri videoclipul pentru cel mai recent single “Hide”.  Filmarile pentru videoclip s-au realizat in luna iunie in Mogosoaia si la Snagov, regizor si DoP fiind Bogdan Daragiu.

“Hide” este diferita ca stil fata de “Silence” si “Me Over You” printr-o abordare mai optimista si o nota mai pozitiva a versurilor si liniei melodice.

Videoclipul a fost filmat in luna iunie in Mogosoaia si la Snagov, regizor si DoP fiind Bogdan Daragiu.

“Piesa "Hide (Like Stars)" este coloana sonora a verii mele, plina de bunadispozitie, dar si usor melancolica. Este o melodie despre momentele in care simti nevoia sa evadezi si sa iti lasi fricile si gandurile negative in urma. Desi diferita de primele piese, nu este o schimbare de stil, ci este pur si simplu o stare pozitiva, pe care am simtit-o in momentul respectiv, o alta latura a mea. Videoclipul este povestea unui cuplu care se regaseste dupa mult timp, rememorand momentele frumoase din copilarie.”, a spus Lucia.

Piesa a fost compusa de Lucia si de Marius Moise la inceputul acestui an si co-produsa de The Farmers.

In 24 de ore de la lansare, videoclipul a facut peste 10 000 de vizualizari pe YouTube si a fost preluata de bloguri din Romania, Ungaria si China.

In aceasta perioada, Lucia se afla in Los Angeles unde va avea sesiuni cu compozitori si producatori pentru primul sau album.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea