Muzica

#spectacol #flamenco #los vivancos #bucuresti

Los Vivancos, in premiera la Bucuresti

Los Vivancos, una dintre cele mai apreciate trupe de flamenco din lume, se va afla pentru prima data la Bucuresti in data de 8 Martie, pe scena Salii Palatului, anunta organizatorii evenimentului.

De Ziua Femeii , cei sapte frati vor face un cadou cu totul special tuturor doamnelor si domnisoarelor - un show incendiar, plin de energie, senzualitate si de o inalta tinuta artistica, un spectacol total, ce reinventeaza ritmurile flamenco. Programul reuneste un mix artistic ce cuprinde, pe langa flamenco, stiluri variate de dans precum baletul, dansul cotemporan, breake-dance-ul si elemente acrobatice spectaculoase.

“Pentru prima data in ultimii 5 ani, de 8 martie, la Sala Palatului le va fi permis accesul si domnilor. Ne-ar face mare placere ca show-ul los vivancos sa fie inceputul unei seri perfecte de 8 martie”, a declarat Ionut Pavel, producatorul spectacolului.

Spectacolul de la Bucuresti face parte din turneul mondial "7 Hermanos" ce a strabatut deja 35 de tari, 500 de orase si a strans in fata scenei peste 1 milion de spectatori.

Flamenco-ul nu este singura pasiune pentru Los Vivancos. In cadrul spectacolului, alaturi de cele mai revolutionare miscari de dans, fiecare dintre ei va sustine cate un recital extraordinar la cate un instrument muzical (flaut, chitara, pian, saxofon sau violina) demonstrandu-si astfel deosebitele lor talente artistice.

Pretul biletelor pentru spectacolul de la Bucuresti variaza intre 50 si 290 lei. Biletele se pot achizitiona la Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti , Magazinul Muzica, retelele de magazine Flanco, Vodafone, Germanos si Orange, librariile Carturesti si online pe bilete.ro, blt.ro, ticketpoint.ro, ticketfan.ro, biletoo.ro, myticket.ro sau eventim.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea