Muzica

#unde esti #deepcentral #lansare single #loredana #single

Loredana vrea sa cucereaca topurile muzicale alaturi de Deepcentral cu un nou single

Loredana si Deepcentral au lansat un nou single. Acestia doresc sa cucereasca topurile muzicii romanesti cu o melodie de dragoste ce pune in discutie felul in care iubirea este apreciata doar in momentul in care a fost pierduta.

Piesa produsa si compusa in studioul HitCentral se bucura de un mesaj puternic, in care se regasesc foarte multe persoane. Versurile, despre iubirile nostalgice si felul in care acestea ne poarta pe carari doar de ele stiute, ne fac sa cautam in interiorul nostru raspunsul despre dragostea adevarata.

"Ma bucur sa va anunt lansarea noului single "Unde esti" in colaborare cu Deepcentral. Este un cantec despre dragoste, care vorbeste despre faptul ca obisnuim sa descoperim valoarea iubirii, fericirea, de abia dupa ce am pierdut-o… Pe Doru Todorut il cunosc de la Pop Idol, cand a participat la acest concurs de talente pe care l-am prezentat la ProTV in anii `90 si de atunci i-am spus ca intr-o zi vom canta impreuna! Iata ca ziua a sosit! Bucurati-va de noul meu single…" a declarat Loredana.

Versurile scrise de Loredana si Deepcentral aduc magia prezentului in industria muzicala romaneasca si ne indeamna sa pretuim iubirea atunci cand o avem. "Unde esti?" este o lectie in versuri despre iubire, acceptare si pretuire.

"Unde esti este o piesa despre dragoste si despre toate drumurile prin care incercam sa ajungem la sufletul pereche. Dragostea este cu siguranta muza care ne inspira cel mai des in piesele noastre si asta pentru ca este un subiect infinit. Am primit multe mesaje despre o noua piesa si ne bucuram sa ajungem la sufletele voastre cu aceasta colaborare!" au declarat Doru si George, membrii formatiei Deepcentral.

Asculta aici melodia "Unde esti?" - Loredana & Deepcentral

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea