Muzica

#viedoclip #lora #asha #single

Lora, mai fierbinte ca niciodata, in aceasta vara

In timp ce gradele din termometru depaseau nivelul de canicula, Lora le pregatea o surpiza fanilor. Este vorba despre singlelul "ASHA", ce promite a deveni un adevarat hit in zilele toride de vara.

 

Piesa este insotita si de un videoclip incitant, ce spune povestea unei fete ce fuge de trecut si se loveste de un viitor pe care nu il accepta. Ea lupta pentru a ramane ancorata in prezent, insa nici aici, pe drumul ei ingust, nu are loc pentru nimeni.

“Vin cu un sound nou, indraznet si torid. Vara asta vreau sa dansam impreuna “ASHA”. Beat-urile tropicale ale piesei m-au cucerit de la prima ascultare si imediat mi-am dat seama ca acesta trebuie sa fie urmatorul meu single. De la primele acorduri mi-am dat seama ca videoclipul trebuie sa fie extrem de dinamic. Un duel coregrafic intre masculin si feminin, intre bine si rau, intre yin si yang, in care eroina noastra castiga. O poveste de dragoste intre trecut, prezent si viitor. Bruce si Istvan, cei doi dansatori pe care ii cunoasteti de la Romanii au talent au creat dansul din clip iar rezultatul a intrecut toate asteptarile. Cele 26 de ore de filmare au trecut intr-o clipa. “ASHA” ne distram vara aceasta!”, a declarat Lora.

Urmareste aici videoclipul piesei "ASHA" – Lora

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea