Muzica

#lil wayne #tha carter IV

Lil Wayne scrie istorie cu "Tha Carter IV"

Lil Wayne scrie istorie in topurile americane cu noul sau album " Tha Carter IV ", dupa ce a vandut peste 950.000 de copii ale discului in prima saptamana de la lansare.



Astfel, "Tha Carter IV" devine cel de-al doilea cel mai bine vandut album al anului 2011, primul loc fiind ocupat de Lady GaGa cu " Born This Way ". Albumul cantaretei s-a vandut in peste un milion de exemplare in primele sapte zile de la lansare.

Potrivit specialistilor, succesul albumul "Tha Carter IV" este mult mai realist decat cel al discului "Born This Way", deoarece Lil Wayne nu a recurs la niciun siretlic pentru a creste vanzarile . Prin comparatie, Lady GaGa si-a vandut albumul in prima saptamana cu doar 99 de centi, o nimica toata.

De asemenea, specialistii americani au ramas surprinsi ca Lil Wayne a reusit sa vanda atat de multe albume, in conditiile in care "Tha Carter IV" a scapat pe net cu cinci zile inainte de data oficiala a lansarii.

Lil Wayne - How To Love



Sursa foto: aceshowbiz.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea