Muzica

#lil wayne #lansare single #limp bizkit #colaborare lil wayne limp bizkit #ready to go

Lil Wayne colaboreaza cu Limp Bizkit

Rapperul Lil Wayne a inregistrat o piesa inedita alaturi de trupa Limp Bizkit . Melodia, intitulata " Ready to Go ", ce va fi lansata in cursul saptamanii viitoare.

"Ready to Go" este primul single pe care Limp Bizkit il lanseaza sub egida Cash Money Records, un label cu care trupa a semnat un contract la sfarsitul lunii trecute. Cash Money Records este casa de discuri cu care Lil Wayne colaboreaza de mai bine de 17 ani.

"Va fi un prilej bun sa spunem lumii intregi ca (trupa) este o parte din noi", a declarat Bryan "Birdman" Williams, unul dintre fondatorii Cash Money Records. "Este rock, de fapt hip-hop-rock", a mai spus Williams despre single-ul Limp Bizkit.

Nu este pentru prima oara cand Lil Wayne abordeaza sonoritati rock. Rapperul a lansat chiar si un album rock , in urma cu doi ani. Materialul s-a numit " Rebirth " si a primit discul de aur in SUA.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea