Muzica

#concerte #lenny kravitz #concert lenny kravitz #lenny kravitz la bucuresti

Lenny Kravitz, intr-un nou concert la Bucuresti

Rocker-ul Lenny Kravitz revine la Bucuresti pentru a sustine un concert pe data de 28 septembrie, in Piata Constitutiei. Evenimentul face parte din turneul "Black and White America", pentru promovarea celui mai recent album al artistului.

Materialul "Black and White America" este lansat sub egida Atlantic Records/Roadrunner Records si reprezinta primul album dupa cel din 2008, "It Is Time For A Love Revolution", care a marcat cel mai important debut al lui Kravitz in topuri.

Cel de-al noualea album al lui Lenny Kravitz, "Black and White America" a aparut ca o reactie la un documentar pe care artistul l-a vazut la televizor, in perioada dupa alegerea lui Barack Obama ca presedinte SUA.

Versurile pieselor de pe acest album se refera la elemente autobiografice, dupa cum insusi recunoaste si Kravitz: "Albumul asta este despre mine personal si despre situatia rasiala din aceasta tara".

Biletele pentru concertul de la Bucuresti costa 111,83 lei (Normal Circle), 170,40 lei (Golden Circle) - pret promotional pana la 1 august si 298,20 lei (VIP) - pret normal.

Foto: soundcheck.ocregister.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea