Muzica

#andreea banica #laurentiu duta #Shining Heart

Laurentiu Duta a lansat o piesa in colaborare cu Andreea Banica (audio)

In ultimii ani, Laurentiu Duta a devenit unul dintre cei mai in voga producatori pentru artistii romani, dar, din cand in cand, ii place sa compuna si pentru propriul repertoriu. Recent, Laurentiu a lansat o piesa in colaborare cu Andreea Banica, intitulata " Shining Heart ".


Desi feedback-ul primit la aceasta melodie este in mare parte pozitiv, Laurentiu Duta inca nu stie daca va promova "Shining Heart" ca single.

In prezent, posturile de radio difuzeaza singleul "Strada fara nume", lansat de Laurentiu Duta la sfarsitul anului trecut.

Cat despre Andreea Banica si ea are un single in difuzare la radio . Este vorba despre " Electrified ", o piesa compusa chiar de Laurentiu Duta.

In alta ordine de idei, artistul si-a infiintat propria sa casa de productie, 1ArtistMusic (1AM), prin care incearca sa promoveze tinere talente si artisti care nu au prins un contract cu marile labeluri din Romania.

Laurentiu Duta ft Andreea Banica - Shining Heart



Sursa foto: Facebook.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea