Muzica

#lala band #videoclip nou lala band # videoclip lala band # dance dance dance

LaLa Band a lansat videoclipul "Dance Dance Dance" (video)

Lala Band, trupa-vedeta a serialului "Pariu cu viata", a lansat, joi, primul videoclip din cariera. Este vorba despre clipul care ilustreaza piesa "Dance Dance Dance".

Videoclipul este rezultatul a peste 12 ore de filmare in cinci locatii din centrul Bucurestiului.

Coregrafia pentru clipul "Dance Dance Dance", semnata de Vica, a fost una extrem de grea, pe care tinerii din LaLa Band au repetat-o timp de trei saptamani saptamani.

"E un moment pe care l-am asteptat inca de la-nceput, acela in care sa filmam primul nostru clip muzical! 'Dance Dance Dance' e cel mai nou single LaLa Band si deja a devenit o piesa de suflet a fanilor nostri.", a declarat dupa filmari Alina, una dintre membrele trupei.

"Starea piesei compusa de Ionut Radu si scenariul clipului s-au imbinat perfect! Cat despre filmarile propriu-zise nu pot sa spun decat ca au fost senzationale, ne-am simtit toti atat de bine si chiar daca dansul ne-a solicitat foarte mult din punct de vedere fizic, bucuria filmarii primului
videoclip ne-a dat putere si energie.", a declarat la randul sau Raphael.

Clipul celor de la LaLa Band a strans in mai putin de 24 de ore peste 5.300 de vizualizari pe YouTube.

LaLa Band - Dance Dance Dance (videoclip)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea