Muzica

#lady gaga #concert lady gaga #MTV Europe Music Awards 2011

Lady Gaga va canta la gala MTV Europe Music Awards 2011

Lady Gaga si Bruno Mars vor avea ocazia sa cante cu prilejul unuia dintre cele mai importante evenimente muzicale ale anului, gala MTV Europe Music Awards 2011 .



Gala urmeaza sa se desfasoare pe 6 noiembrie, la Belfast si va fi gazduita de cantareata si actrita Selena Gomez. Organizatorii evenimentului au anuntat si numele a trei dintre prezentatorii evenimentului: Nicole "Snooki" Polizzi si Jenni "JWOWW" Farley, protagonistele show-ului "Jersey Shore" difuzat de MTV, precum si Ashley Richards, starul din "Awkard".

Pana in prezent si-au mai confirmat participarea la MTV EMA 2011 urmatorii artisti: Jessie J, Jason Derulo, Red Hot Chili Peppers, Coldplay si Snow Patrol.

Gala din acest an este dominata de Lady Gaga. Artista a primit cele mai multe nominalizari, sase la numar. In schimb, Bruno Mars si Katy Perry sunt nominalizati la cate patru categorii. Cate trei nominalizari au primit Adele, Justin Bieber si 30 Seconds To Mars .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea