Muzica

#concerte #recomandari concerte # concerte iunie

La ce concerte merita sa mergi in luna iunie

Luna iunie poate fi considerata luna rock-ului in Romania. Numerosi artisti din liga intai a acestui gen muzicala vor pasi pe meleagurile noastre.

Primul concert al luni este insa de o alta factura. Micuta Cleopatra Stratan revine in atentia fanilor sai cu un show pe scena Salii Polivalenta. Evenimentul are loc pe 1 iunie, chiar de Ziua Copilului, si este prilejuit de lansarea unui nou material discografic, intitulat "Melodii pentru copii". Biletele au preturile cuprinse intre 25 si 120 lei.

LaLa Band, trupa-vedeta a serialului "Pariu cu viata", sustine nu unul, ci doua concerte. Primul concert are loc pe 2 iunie, la Arenele Romane si este deja soldout. A doua zi, trupa revine in aceeasi locatie, cu un bonus pentru fani: trupa Holograf. Cel mai ieftin bilet costa 35 de lei, in timp ce tichetele VIP costa 300 de lei.

Pe 4 iunie, iubitorii de thrash metal isi dau intalnirea tot la Arenele Romane pentru a-i vedea pe legendarii Slayer. In deschidere evolueaza H8 si Avatar. Cel mai ieftin bilet costa 80 de lei.

Doua zile mai tarziu, cei care au crescut cu Linkin Park ii pot vedea in carne si oase la Romexpo. Preturi bilete: 130 - 360 lei.

Primul festival rock al anului are loc in perioada 15-17 iunie la Romexpo. Pe scena OST Fest vor urca, pe langa multe trupe romanesti, si o serie de trupe care au scris istorie: Megadeth, Lake of Tears, Motorhead, Europe, Dimmu Borgir, Manowar, Motley Crue.

Va vine sa credeti ce cei de la Iris implinesc in acest an 35 de ani de la infiintare? Asa cum au facut-o intotdeauna, Iris-ii vor profita de aceasta aniversare pentru sustine un concert de amploare. Evenimentul va avea loc pe 23 iunie si este primul concert sustinut de un artist pe noua Arena Nationala. Biletele costa intre 50 si 150 lei.

In perioada 29 iunie - 1 iulie, avem un alt festival rock: Rock The City. Pe afisul evenimentului figureaza o serie de nume care cu siguranta ii vor bucura pe ascultatorii acestui gen: Guns N'Roses, Soulfly, The Cult, Evanescence, Machine Head, Godsmack, Ugly Kid Joe, Within Temptation etc.

Julio Iglesias revine in Romania pe 30 iunie si urmeaza sa sustina un concert la Zone Arena din Bucuresti. Cel mai ieftin bilet costa 100 de lei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea