Muzica

#spitalul de urgenta #tavi colen #vita-de-vie #Rob Kingsley

La ce concerte mergem in weekend (8-10 februarie 2013)

Sfarsitul de saptamana aduce iubitorilor de concerte o serie de evenimente muzicale din zona electro, folk, rock si hip-hop. Mai multe detalii despre cele mai tari concerte la care poti participa in acest weekend te asteapta in cele ce urmeaza.

Poti incepe seara de vineri in compania lui Dave Seaman, una dintre legendele muzicii house. Britanicul va mixa in Red Club din Bucuresti, pretul unui bilet fiind de 30 de lei. Tot in Bucuresti il poti vedea pe Tavi Colen alaturi de bandul sau, in The Artist Studio. Concertul va incepe dupa ora 23.30, iar intrarea costa 20 de lei.


Muzica lui Elvis Presley se aude la Hard Rock Cafe

Ti-e dor de muzica lui Elvis Presley? Il poti vedea in actiune pe Rob Kingsley, unul dintre cei mai buni imitatori ai artistului, intr-un concert de zile mari pe scena din Hard Rock Cafe, de la ora 22.00. Preturile biletelor variaza intre 60 si 120 lei.

Pe cei de la Vita de Vie ii poti vedea in Brasov, pe scena clubului Rockstadt. Concertul face parte din turneul national "Spunk Tour". Tapinarii isi continua turneul anual "Anti Valentine's Day" cu un concert la Atrium Cafe din Sibiu. Cu acest prilej, trupa va prezenta si piese de pe recent lansatul album "Visul romanesc".


Spitalul de Urgenta si-a rezervat scena din The Artist Studio

"Traiasca berea", "Prieteni" sau "Lautarii" sunt cateva dintre piesele pe care Spitalul de Urgenta le pregateste celor care vor merge sambata seara la concertul din The Artist Studio. Pretul unui bilet este de 15 lei, iar evenimentul va incepe la ora 23.30. Vrei rock alternativ ca la Cluj? Te trimitem la concertul pe care Kumm il sustine in Club Panic din Bucuresti, incepand cu ora 21.00.

Tot in Capitala se desfasoara festivalul Street Heroes - Cool as Ice 2013. Pe scena din clubului Turbohalle vor urca de la ora 20.00 artisti ca Aforic, Norzeatic, CTC sau Gojira. Intrarea la acest eveniment costa 50 lei.

Ultimele doua concerte importante ale acestui weekend au loc duminica seara la Timisoara si Constanta. Astfel, in clubul timisorean Daos poti urmari trupa Mono, in timp ce la Club Doors din Constanta au concert cei de la Tapinarii.

Sursa foto: anyplace.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea