Muzica

#concerte #concerte bucuresti #concerte weekend #concerte in tara

La ce concerte mergem in weekend

Ricardo Villalobos, Loredana Groza, Bonnie Tyler, Alternosfera sunt doar cateva dintre numele pe care le poti asculta live in acest weekend in Bucuresti, dar si in alte orase din tara.


Vineri, 7 decembrie

Mihai Margineanu le propune fanilor concertul "Aviatia da senzatie", care da titlul unei piese de pe noul sau album "Zariza". Concertul are loc in Club Tribute din Capitala, pretul unui bilet fiind de 50 de lei.

Lotus, noul proiect muzical in care activeaza Cristi Minculescu, poate fi vazut in actiune tot in Bucuresti, pe scena din True Club.

Loredana Groza "aterizeaza" in aceasta seara tocmai la Bacau, unde va sustine un concert in Q Lounge & Bar. Artista va fi acompaniata de Taraful Agurida.

In Club Midi din Cluj-Napoca este seara electro, cu un invitat de seama. La platane va mixa Ricardo Villalobos incepand cu ora 23.00. Pretul unui bilet este de 50 de lei.


Sambata, 8 decembrie

Pe Inna o poti asculta sambata seara in Clubul Bamboo din Cluj-Napoca. Pe afisul aceluiasi concert mai figureaza: Ami, DJ Krisstal, DJ Boddo, Diamond Dancers si MC Pauline. Intrarea la acest concert costa 35 de lei.

Tot la Cluj-Napoca, insa in Club Midi, ai parte sonoritati etno si hip-hop, o combinatie inedita propusa de cei de la Subcarpati. Evenimentul va incepe la ora 22.00. Biletele vor costa 20 de lei (inainte de ora 0.00), respectiv 30 lei (dupa ora 0.00).

In Capitala au loc cel putin trei concerte care merita atentia ta. Pentru rock alternativ poti merge la Turbohalle, acolo unde va avea loc show-ul basarabenilor de la Alternosfera. La Sala Palatului se aud hituri ale anillor '70-80 in interpretarea faimoasei Bonnie Tyler. Nu rata nici concertul Leo Iorga & Adrian Ordean, ce va avea loc in clubul Hard Rock Cafe dupa ora 22.30.


Duminica, 9 decembrie

Colindele interpretate de Corul Madrigal vor rasuna duminica la Ateneul Roman. Aici vor fi programate doua concerte: unul de ora 16.00, celalalt de la ora 20.00. Pe Stefan Hrusca il poti vedea la Baia Mare, la Gold Plaza, in timp ce Fuego isi da intalnire cu fanii la Teatrul de Vest din Resita.

Te tenteaza un concert rock? Poti merge la concertul pe care Cargo il sustine in Clubul Doors din Constanta.

Sursa foto: trueendeavorsblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea