Muzica

#recomandari concerte #concerte #concerte weekend

La ce concerte mergem in weekend (31 august - 2 septembrie 2012)

Red Hot Chili Peppers este fara indoiala concertul cel mai important al acestui weekend. Mai sunt insa si alte show-uri pe care nu ai voie sa le ratezi.

Vineri, 31 august

Iris sustine un concert in cadrul aniversar "Iris 35 de ani" la Era Park din Iasi. Evenimentul face parte din cadrul festivalului G Fest 2012, la care mai participa Shukar Nation si Rava.

Tot vineri, LaLa Band, trupa faimoasa datorita indragitului serial TV "Pariu cu viata", isi asteapta fanii la Teatrul de Vara din Bacau.

La Nusco Tower din Bucuresti este seara de muzica electronica. Pe afisul evenimentului figureaza Daniel Bortz, Trickski si Search Dip.

Seara de vineri se incheie cu un megaconcert sustinut de trupa americana Red Hot Chili Peppers. Show-ul, care face parte din turneul de promovare a albumului "I'm With You", se desfasoara in incinta National Arena din Capitala. In deschidere vor evolua grupurile AAAK si Grimus.

Sambata, 1 septembrie

Prima zi a lunii septembrie aduce o serie de concerte interesante. Daca ajungi la Timisoara, indreapta-te spre stadionul "Dan Paltinisanu", acolo unde au loc Serbarile Timisoreana. Vedeta serii este trupa Holograf.

La Cetatea de Scaun a Sucevei este prima seara a festivalului Pro Istoria Fest 2012. Pe scena vor urca urmatorii artisti: Ad-Hoc, Corina, LaLa Band, Sistem.

Cei care se afla sambata la Mamaia pot merge la concertul lui Florin Chilian. Evenimentul va avea loc in Arthur Pub.

Pe cei patru membri ai trupei Partizan ii gasesti la Vama Veche. Artan si colegii sai urmeaza sa sustina un concert pe scena de la Papa la Soni, incepand cu ora 23.00.

Duminica, 2 septembrie

La Bontina, langa Cluj-Napoca, in cadrul Zilele Castelului Banffy are loc ultimul concert pe care Iris il sustine cu Cristi Minculescu la voce.

Duminica, Pro Istoria Fest 2012 ofera spectorilor recitaluri cu Antonia, Vunk si Holograf.

Ultima zi a Serbarilor Timisoreana de la Timisoara prilejuieste intalnirea cu cele mai importante trupe rock autohtone: Cargo si Phoenix.

Foto: iconcert.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea