Muzica

#electro #dance #pop #rock #alte-genuri #recomandari #concerte #weekend #25-27 septembrie 2009 #andra #voltaj

La ce concerte mergem in weekend (25-27 septembrie 2009)

Weekendul 25-27, ultimul din luna septembrie, se prezinta a fi unul extrem de incarcat.
 
Meteorologic vorbind vom avea parte de vreme in general frumoasa, cu stropi de ploaie pe ici pe colo si cu temperaturi de pana la 28-29 de grade Celsius. Din punct de vedere muzical ploua cu concerte de tot felul (dance, pop, rock, electro, jazz, folk).

25 septembrie
 
Pe 25 septembrie avem doua sarbatori importante: Sinaia Forever 2009 si Sarbatoarea Castanelor 2009 (Castaniada 2009).
 
Manifestarile din cadrul festivalului Sinaia Forever 2009, ce are loc in perioada 25-27 septembrie, debuteaza vineri, 25 septembrie cu o serie de spectacole de teatru, concerte, expozitii si concursuri. De la ora 20.00 vor sustine recitaluri NicoAurelian Temisan, Monica Anghel
 
La Baia Mare, Sarbatoarea Castanelor 2009 isi intampina oaspetii de la ora 21.00 cu recitaluri  in care vor evolua Andra si Voltaj. Sarbatoarea baimarenilor incepe pe 25 septembrie si se termina pe 27 septembrie 2009.
 
 
La domeniile Stirbei din Buftea avem de la ora 21.00 The Power Party, cu Eftimie, Optick, Dana Nicula si Oliviu. La Constanta, orasul de pe malul marii, are loc concertul lui Tudor Gheorghe, eveniment care face parte din turneul "Anotimpurile mele Vara - Toamna 2009". Cantaretul si totodata actorul Tudor Gheorghe isi da intalnire cu spectatorii la Casa de Cultura a Sindicatelor.
 
Clujenilor li s-au pregatit doua cantari pentru seara de 25 septembrie. In Irish & Music Pub se tin concertele trupelor Blood Print si Band for Rent, in vreme ce la Fashion Club va concerta Jukebox, formatia pe care o stiti cu totii de la emisiunea TV “Cronica Carcotasilor”.
 
La Bucuresti, cei care aleg sa petreaca la Turabo Society Club se vor delecta cu un concert Bob Sinclar, cantaretul si producatorul francez responsabil pentru hiturile “Love Generation” si “World Hold On”.
 
 
In Suburbia amatorii de metale grele se intalnesc dupa ora 19.00 cu trupele Action Bass Tom Band, Tarantula, Spectral, Kistvaen, Negativist.
 
La o aruncatura de bat, in clubul Big Mamou, se tine un alt concert cu grupul Alias, un adept al sonoritatilor blues-hard rock.
 
In Kristal Glam Club este seara sonoritatilor jazz, breakbeat, electro, pe scena urmand sa evolueze trupa austriaca Parov Stelar.
 
 
 
Pentru amatorii de sonoritati 100% sud-americane recomand concertul Macondo de la Cafepedia 3, programat sa inceapa de la ora 22.00.
 
Daca ajungi in Taverna Viilor te vei cu Alin Pascal Band, trupa fiului cunoscutei canteretei de muzica populara Matilda Pascal Cojocarita.
 
In Art Jazz Club te asteapta de la ora 21.30 concertul “Vlaicu Golcea Electro-Acoustic Machine”. La Spice Club distractia incepe mai tarziu, de la ora 23.00, cu trupa Power Station.
 
26 septembrie
 
Play&WinAndreea BalanPasarea ColibriVoltaj sunt numele care vor concerta incepand cu ora 19.00 in cea de-a doua  zi a festivalului Sinaia Forever 2009. La Baia Mare sarbatoarea continua sambata de la ora 17 :30 cu recitaluri sustinute de Alina Augusta Stavila, Magda Puskas, Valentin Moldovan, Emeric Imre , CNF Record’s, Mario, Ultimul Nivel, High Five, KeoHI-Q.
 
 

Sibienii sunt asteptati dupa ora 21.30 in clubul Motors pentru un concert thrash, death, punk. Pe scena vor evolua formatiile Heavy Duty si Backlash.

Tot de sonoritati metalice au parte si galatenii, Abyss Rock Bar gazduind de la ora 20.00 concertul trupei Inopia.
La Cluj e mare sarbatoare. Clubul Sportiv Universitatea Cluj sarbatoreste 90 de ani de existenta. Pe platoul Salii Sporturilor “Horia Demian” se vor desfasura o serie de concerte cu urmatoarele trupe: CUG, All One, Mushroom Story, MasterpieceLuna AmaraCompact. Recitalurile incep la ora 16.30.
 
Dupa concertul incendiar sustinut iarna trecuta la Bucuresti, Emir Kusturica revine in Romania alaturi trupa No Smoking Orchestra. De data aceasta vor canta la Sala Polivalenta din Arad, in deschidere evoluand trupa romaneasca Regal.
 
 
Am ajuns si la concertele de sambata din Capitala. In Live Metal Club, de la ora 19.30 se aduna rockerii pentru a-i vedea pe UPSIDEDOWN, KA GAIA AN, Akral Necrosis, Snapjaw, L.O.S.T., Tiarra.
 
De la ora 21.00, te asteapta in Piano Cafe un concert de  muzici americane si sud americane cu Bianca Ionescu si Adina Cocargeanu.
 
Amatorii de jazz au mai multe posibilitati. Fie ii pot vedea pe Maria Raducanu si Sorin Terinte in La Scena (ora 21.00), fie pot merge in Art Jazz Club la concertul Marius Popp Quartet (21.30), fie se pot delecta de la ora 20.00  cu Trio Soleanu-Golcea-Popescu in Green Hours 22 Jazz.
 
 
Pentru sonoritati blues poti merge cu incredere la concertul din Big Mamou, unde, de la ora 22.00, canta “Sir Blues” Vali Racila. Daca ajungi in Spice Club, poti ramane sa vezi concertul Dan Lazar Band de la ora 23.00.

Nu lipsesc nici sonoritatile rock’n’roll, grupul The Mojo promitand o seara speciala in Hard Rock Cafe. Concertul trupei este progamat sa inceapa la ora 22.30. 

27 septembrie

Serbarile de la Cluj-Napoca continua si duminica, pe scena urmand sa urce de la ora 16.30 trupele Outline, BloodPrint, Razvan Crivaci, Personal si Altar.

La Sarbatoarea Castanelor de la Baia Mare este loc si pentru muzica populara. De la ora 15 avem un regal folcloric cu: Ansamblul Folcloric National ‘Transilvania’ Baia Mare,  Dinu Iancu Salajan, Cristian Pomohaci, Florentina si Petre Giurgi, Angela Buciu, Dumitru Dobrican, Titus Perse, Ileana Bumbar, Margareta Cucuiet, Marioara Gal, Marinel Petreus si Gheorghe Parja.

La Bucuresti punkerii se strang in clubul Fabrica unde are loc concertul prin care trupa Yellow Cap isi sarbatoreste 10 ani de activitate. In deschidere vor concerta 747 si The Backstage Hero.

Avem partea si de o lansare de album. Hip-hop-erul Acelash lanseaza primul sau album solo, numit "E bine rau". Evenimentul va avea loc in Club Suburbia, incepand cu orele 20:00. Invitati speciali vor fi Vapor si Gnom.
 
 
Folkistii se aduna in Iron City, unde de la ora 21.00 pentru concertul Pariu pe Prietenie, in cadrul caruia vor concerta Ovidiu Mihailescu, Mihai Boicu si Ioan Mateiciuc.
 
Incheiem recomandarile muzicale pentru weekend-ul 25-27 septembrie cu un concert de jazz sustinut de  Pedro Negrescu Trio de la ora 21.30 in Art Jazz Club.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea