Muzica

#concerte #concerte weekend # Concert acustic Moonlight Breakfast #Allexandru Covaci #concert pian

La ce concerte mergem in weekend (22 - 24 martie)

Chiar daca meteorologii iti dau vesti proaste si anunta o vreme mohorata, nu inseamna ca trebuie sa stai in casa in weekend. Iata o lista de concerte la care poti participa la acest final de saptamana, cu muzica pe toate gusturile: de la pian, pana la electro si de la house, pana la rock.


Vineri 22 Martie

Concert acustic Moonlight Breakfast
Unde: club Oxford Pub, str. Sfantul Lazar, nr. 64-66, Iasi

Incepand cu ora 22.00, Moonlight Breakfast va sustine un concert acustic in Oxford Pub din Iasi. Sound-ul abordat de cei 4 baieti, Bazooka (tobe si clarinet), Printzu (bass si chitara electrica), Aditza (chitara, keys si sampler) si Christie (voce), este electro cu nuante de soul si funk "retroelectro", dupa cum afirma chiar ei.

Concert PACT (Leo Iorga si Adi Ordean)
Unde: The Artist Studio, str. Selimbar, nr. 1, Bucuresti
Pret bilet: 15 lei

Daca ai chef sa-ti amintesti melodiile din anii '90, vino in The Artist Studio incepand cu ora 23:30. Aici te asteapta noul proiect muzical PACT, format din Leo Iorga si Adi Ordean, ce te vor incanta cu hituri deja consacrate, dar si cu piese noi de exceptie.


Sambata 23 Martie

Concert Cristian Fierbinteanu & Plurabelle
Unde: club Green Hours 2, Sos. Stefan cel Mare, nr. 7-9, Bucuresti
Pret bilet: 20 de lei

Cristian Fierbinteanu & Plurabelle te vor incanta cu muzica electro incepand cu ora 20.00. Trupa Fierbinteanu, formata dintr-un duo memorabil, este castigatoarea concursului de remixuri ale muzicii lui Antonin Dvorak, organizat in 2012 de Centrul Ceh din Bucuresti, iar Plurabelle este un proiect de muzica electropop, synthpop, electronica si house.

Concert Subcarpati
Unde: club Setup Venue, str. Pestalozzi, nr. 22, Timisoara
Pret bilet: 15 lei

Un sound nou pentru muzica romaneasca, trupa Subcarpati combina excelent folclorul autentic cu electronica si hip-hop-ul, respectand insa tot ce inseamna autentic. Poti si tu sa-i asculti in club Setup Venue din Timisoara.


Duminica 24 Martie

Concert pian Allexandru Covaci
Unde: Frame Club, Bd. Magheru, nr. 38, Bucuresti

In fiecare duminica intre 18.00 si 21.00, tanarul Allexandru Covaci, student in ultimul an la Conservatorul din Bucuresti, te introduce in muzica de calitate printr-un concert de pian cu coveruri pop si jazz.

Sursa foto: iasi.inoras.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea