Muzica

#publika #concerte #byron #vunk #concerte weekend

La ce concerte mergem in weekend (20-22 ianuarie 2012)

A venit weekend-ul si te trimitem din nou la concerte. Am ales pentru tine cateva evenimente muzicale extrem de interesante.


Vineri, 20 ianuarie

Incepem seria recomandarilor cu un concert sustinut in Bucuresti de byron, una dintre cele mai importante trupe aparute in zona rock in ultimii cinci ani. Primul concert byron pe 2012 are loc vineri, in Fabrica, de la ora 22.00. Pe langa piesele de pe albumele "Forbidden Drama" si "A Kind of Alchemy", in setlistul concertului vor figura si melodii de pe recentul disc de coveruri "Perfect".

O seara perfecta cu sonoritati pop-rock te asteapta in clubul Planters . Pe scena va urca trupa Publika, tot dupa ora 22.00. Intrarea la acest concert este gratuita.

In True Club vor rasuna hit-urile trupei Vunk. Pret bilet: 30 de lei (20 de lei - bilet achizitionat anticipat). Pe Stefan Banica il gasesti de la ora 23.00 in clubul Barletto , in timp ce Trupa Veche poate fi vazuta in actiune in Spice Club.

In Control este concert Kumm, iar ca trupa bonus ii avem pe Ostava, o trupa bulgareasca care s-a apucat de muzica de aproape doua decenii. Concertul incepe la ora 21.30, iar intrarea costa 20 de lei.

La Clubul Taranului este seara de chitara clasica cu Maxim Belciug de la ora 22.00.

Concerte interesante intalnim si in tara. Cantareata Alexandrina le-a pregatit timisorenilor sonoritati jazz, soul, funk si electropop. Concertul are loc in Club Arqua si va incepe de la ora 21.00. Pretul unui bilet este de 30 de lei.

In Iasi, este concert Mike & Blue Spirit. Evenimentul are loc la Underground Pub, dupa ora 20.00.


Sambata, 21 ianuarie

Pe cei de la Publika ai sanse sa-i vezi si sambata. Concertul are loc in acelasi club Planters, tot de la ora 22.00.

Butterflies in My Stomach ofera o portie consistenta de funk, nu-jazz, electro si trip-hop la Clubul Taranului, dupa ora 22.00. Intrarea este 25 de lei. Daca ajungi in Hard Rock Cafe pe la ora 22.30 poti ramane la concertul trupei Cortez. Intrarea este 25 de lei.

DJ Claas Brieler de la Jazzanova mixeaza in club Midi din Cluj-Napoca. Invitat special este Silent Strike, iar after-party-ul este asigurat de Marwan Dua.


Duminica, 22 ianuarie

Cel mai intersant concert programat pentru seara de duminica este cel pe care Ada Milea si Bobo Burlacianu il sustin la Clubul Taranului, de la ora 21.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea