Muzica

#mihai margineanu #concert #concerte #guess who #timpuri noi #tavi colen #concerte weekend

La ce concerte mergem in weekend (1-3 februarie 2013)

Vrei sa mergi in acest weekend la un concert si nu stii ce sa alegi? Ti-am pregatit o lista generoasa pe care se regasesc, printre altii, artisti ca Mihai Margineanu, Guess Who, Tavi Colen si Timpuri Noi.

Seara de vineri o poti incepe pe ritmuri folk in clubul Janis la Stuff din Cluj-Napoca. Acolo vei avea parte de un concert cu Marius Batu, membru al trupei Poesis si colaborator al celor de la Holograf. Intrarea este libera pana la ora 23.00, urmand ca dupa aceasta ora baietii sa plateasca 12 lei, iar fetele 10 lei.


Rock alternativ pe scenele bucurestene

Vrei rock alternativ? Iti recomandam doua concerte, ambele organizate in Capitala. In Fabrica, ii poti vedea pe cei de la Mono Jacks, incepand de la ora 21.00. Intrarea la acest eveniment costa 15 lei (pana in ora 22.30), respectiv 20 lei (dupa ora 22.30).

Timpuri Noi isi continua activitatea si fara Adrian 'Artanu' Plesca, postul de solist vocal fiind preluat de Dan Iliescu, chitaristul formatiei. Concertul este gazduit de Clubul Taranului si va incepe la ora 21.00.

Tot in Bucuresti au loc alte doua evenimente interesante. Tavi Colen, fost component al trupei Talisman, are un nou band, alaturi de care va canta in The Artist Studio, de la ora 23.30. Intrarea la acest concert este 20 de lei.

Mihai Margineanu sustine primul concert pe 2013 in sufrageria din True Pub, pretul unui bilet fiind de 40 de lei.

Pentru seara de sambata iti propunem sa mergi la Cluj-Napoca pentru a-i vedea pe cei de la Kumm. Evenimentul este gazduit de Flying Circus Pub, incepand cu ora 21.00. Turneul national "Spunk 2013" al formatiei Vita de Vie ajunge sambata la Targoviste. Adrian Despot si colegii sai de trupa isi dau intalnire cu fanii in clubul La Scriitori.


Guess Who aduce hip-hop-ul in Barletto

O oferta generoasa gasim si in Capitala. Astfel, iubitorii de sonoritati electronice sunt asteptati in Studio Martin la o seara cu Finnebassen si Charlie Boy, de la ora 23.00. Intrarea costa 20 de lei (inainte de ora 0.00), respectiv 30 de lei (dupa ora 0.00). Pe rapperul Guess Who il gasesti in Barletto, in timp ce Ozana Barabancea urca pe scena din Godot Cafe-Teatru, de la ora 22.00.

Seria recomandarilor de weekend se incheie cu un show sustinut de Farfarello in Cafeneaua Artistilor din Buzau. Mani Neumann, fostul violinist al trupei Phoenix, propune spectatorilor o combinatie inedita de folclor, rock si muzica clasica. Evenimentul va avea loc duminica, de la ora 20.00.

Sursa foto: enterteenmentonline.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea