Muzica

# martie 2011 #concert #nicu alifantis #stefan banica #recomandari #gogol bordello

La ce concerte mergem in martie 2011

Luna martie aduce concerte pentru toate gusturile.

Femeile primesc martisoare muzicale de la Stefan Banica, Horia Brenciu si Nicu Alifantis. Nici barbatii nu sunt neglijati, organizatorii de concerte pregatindu-le show-uri cu Gogol Bordello, Eddie The Chief Clearwater sau Death Angel.

Calendarul celor mai interesante concerte ale lunii arata in felul urmator:

-Concert Combichrist si Mortiis la The Silver Church Club din Bucuresti, pe 1 martie. Accesul publicului este permis incepand cu ora 19:00, iar spectacolul va incepe la ora 20:00.

-Phoenix sustine un concert de Martisor la Filarmonica Banatului din Timisoara. Evenimentul va avea loc pe 2 martie, ora 19.30. Invitatul special al serii este Moni Bordeianu .

-Gabriel Cotabita sustine pe 2 martie spectacolul  “ Cat de frumoasa esti ” la Palatul Copiilor.

-Tudor Gheorghe daruieste un martisor muzical unic: “Al cincilea anotimp – femeia”, pe 4 martie, ora 19.00, la Sala Palatului din Bucuresti.

-Stefan Banica dedica femeii cele doua spectacole umplugged “Te iubesc, femeie!”, pe care le va sustine pe 7 si 8 martie la Circul Variete Globus din Bucuresti. Ambele concerte vor incepe la ora 19.30.

-“Chanson pour mon amour” cu Nicu Alifantis si trupa zan la Cinema Patria din Bucuresti, ora 19.30.  Concertul va avea loc pe 7 martie.

- Gogol Bordello va sustine un show pe 9 martie la Sala Palatului din Capitala, de la ora 19.00.

- Death Angel, Suicidal Angels si Roots of Death concerteaza la The Silver Church Club, miercuri, 16 martie.

-Concert blues cu Eddy “The Chief” Clearwater la Hard Rock Cafe Bucuresti. Concertul va avea loc pe data de 23 martie, de la ora 20.00.

- Horia Brenciu aduce vineri, 25 martie, pe scena Salii Palatului spectacolul “Fac ce-mi spune inima”.

- Trupa olandeza Epica concerteaza pe 29 martie la The Silver Church Club, de la ora 19.00.

- Phoenix sustine spectacolul “ Symphoenix Unplugged” marti, 29 martie, pe scena Operei Nationale din Bucuresti. Alaturi de Phoenix  va evolua Orchestra Simfonica Bucuresti (dirijor: Daniel Jinga) si corul Accoustic. Invitati speciali: soprana Irina Baiant si Moni Bordeianu. In deschidere: Vita de Vie. Evenimentul incepe la ora 19.00.

-Budapest Gypsy Orchestra, cel mai mare “taraf simfonic” din lume, concerteaza pentru prima ora la Bucuresti, pe 31 martie, de la ora 20.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea