Muzica

#tudor gheorghe #depeche mode #fat joe #busta rhymes #ja rule #2009 #luna mai #concerte #dance #electro #rock #pop

La ce concerte mai mergem in luna mai?

Depeche Mode, Fat Joe, Busta Rymes, Ja Rule. Iata doar cateva dintre cele mai importante nume care vor concerta in luna mai in tara noastra. Dar sa o luam cronologic.
 
Vacanta de 1 mai e un prilej de a da o tura pana la mare si de a face 2 concerte cu nume de legenda din lumea hip-hop-ului.
 
Incalzirea o face pe 1 mai chiar nebunaticul Busta Rymes, pentru ca pe 2 mai sa vina randul luiJa Rule sa faca podelele sa duduie. Ambii artisti te asteapta in clubul Bamboo din Mamaia.
 
Pe 7 mai ne reintalnim cu Nicu Covaci & Co. Pasarea Phoenix renaste, de data aceasta cu Mony Bordeianu. In concertul programat sa aiba loc la Amfiteatrul "Mihai Eminescu" din Parcul National din Bucuresti vom auzi piese clasice precum: “Andrii Popa” sau “Canarul”, dar si melodii incluse pe recent lansatul disc“Back to the future”.
 

 
Tot pe 7 mai are loc si spectacolul Fire of Anatolia. Cei care vor ajunge la Sala Palatului vor putea afla cate un pic din folclorul si dansul popular turcesc, insa intr-o maniera moderna.

Alexandru Andries isi da intalnire cu fanii pe 11 mai, cu ocazia concertului “Singur cu chitara lui”. Dupa ce a concertat  in locatii inedite precum Sali de teatru,  Ministerul de Interne si Circul de Stat, Andries surprinde din nou. Pentru evenimentul din 11 mai, artistul a ales drept sala de concert celebrul cinematograf Patria din centrul Bucurestiului.
 
Vesti bune avem si pentru iubitorii muzicii jazz. Longevivul festival international de jazz  Sibiu JAZZ Festival, ajuns la cea de-a 39a editie, va avea loc in acest an in perioada 11-17 mai la Casa de Cultura a Sindicatelor.

Categoric evenimentul numarul 1 al acestei luni este concertul britanicilor de la Depeche Mode. “ Personal Jesus ”, “ Enjoy the Silence ”, “Wrong” vor rasuna in Parcul Izvor pe data de 16 mai.
 
 
Tot pe 16 mai, insa la Amfiteatrul “Mihai Eminescu” din Capitala te asteapta un concert in care vor evoluaOvidiu Lipan Tandarica,Marius Mihalache,Mihai Margineanu si invitatii lor. Se anunta a fi un un periplu muzical de  exceptie in care se vor regasi piese clasice, lautaresti, rock, jazz, muzica veche si balcanica.
 
Am o veste buna pentru cei care au ratat cele doua spectacole “ Mahalaua Mon Amour ” din luna aprilie de la Bucuresti. La cererea publicului Tudor Gheorghe va canta si pe data de 17 mai, la Sala Palatului.
 
 

Nu uitati sa bifati in agenda voastra si un concert special de blues. Unul dintre cei mai importanti cantareti la muzicuta din istoria Blues-ului,Charlie Musselwhite, concerteaza  in premiera est – europeana pe 17 mai 2009, la Hard Rock Café din Bucuresti.
 
Pe 23 mai clubul bucurestean Hala va fi gazda unui show sustinut de olandezii de la Kraak & Smaak.Kraak & Smaak este una dintre cele mai cunoscute trupe live de pe scena dance.
 
Am inceput cu hip-hop, terminam tot cu muzica de cartier. Dupa ce si-a anulat concertul de la sfarsitul lui aprilie,Fat Joe promite sa isi spele pacatele si sa concerteze la Bucuresti pe data de 30 mai in club Bamboo.
 
 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea