Muzica

La ce concerte fugim in weekend (13-15 noiembrie 2009)

Este vineri, ai terminat cu munca sau scoala si este cazul sa te mai destinzi. Daca ai chef sa te relaxezi mergand la un concert, oferta este mai mult decat generoasa si acopera o arie muzicala vasta incepand cu dance, electro si terminand cu rock, blues, jazz.

Te invitam sa parcurgi si sa alegi din cele ce urmeaza concertul care ti se potriveste.

13 noiembrie

Incepem recomandarile concertelor din acest weekend cu un show rock cu Luna Amara la Arad. Concertul clujenilor este programat sa aiba loc in club Flex, de la ora 21.30.

Marcian Petrescu & Trenul de Noapte concerteaza in pub-ul The Stage din Bacau. Concertul incepe la ora 22.30 si este prilejuit de lansarea discului “Povestile Bluesului”.

Spitalul de Urgenta
ajunge la Pitesti, unde isi promoveaza recent lansatul album “FPS”. Concertul are loc in clubul Hush.

La Cluj-Napoca ne intalnim cu Student Parade 2009, un festival studentesc ce se va desfasura in incinta Salii Sporturilor “Horia Demian”. Invitatul special de anul acesta este Tom Findlay ( Groove Armada ). Vor mai mixa: DJ Optick, Vali Barbulescu, DJ Carlos & Jasc, DJ Sics, DJ Blanilla si DJ Ics.

In Bucuresti ne delectam cu un concert de jazz sustinut de Organic Trio la Piano Cafe, dupa ora 21.00.

De la ora 19.00 avem cantare cu metalistii de la Kathaarsys (Spania), Nethescerial (Grecia) si Eufobia (Bulgaria).Concertul incepe la ora 19.00 in club Suburbia.

Daca ai chef sa asculti coveruri este cazul sa te muti in Frame Club, unde de la ora 22.30 canta Andrei Ion & The Saints.

Incepand cu ora 22.00 clubul Big Mamou ii primeste pe baietii de la Old News , care promit un recital de blues-rock de exceptie. In Bellagio Club se intampla mare cantare cu Delia, fosta solista a trupei N&D. La City Bar isi arajeaza sculele si isi incep cantare de pe la ora 20.30 cei de la Lipscani Band.



Fabrica te invita la party-ul J'ai-Electro 2. Vor mixa: Stancov, Greeg, Gojira, Junkyard, Marika, Unu', The Model, Haute Culture, The MOdel, OK Corral + VJ Eko.

Pe 12 si 13 noiembrie clubul Deja FU din Capitala gazduieste un concert caritabil. Pe scena vor urca: ACT, Toulouse Lautrec, Acoustic Mood si Prea Tarziu.

Trupa britanica Tiger Lillies concerteaza la Teatrul Metropolis de la ora 21.00. Este un concert aniversar de 20 de ani, de cand britanicii s-au apucat sa cante “punk cabaret”. Pe Sorina Enea - voce si Sorin Terinte – pian ii gasesti de la ora 21.30 in Art Jazz Club.

Daca ajungi in Clubul Taranului pe la ora 21.00, ai parte de un concert cu trupa Pasager. De la ora 20.00 in Old School este concert cu Tic Petrosel si Marlene Hristea.

In Green Hours 22 Jazz Cafe avem de la ora 21.00 concert jazz cu The Zan/Neumann Ecuation. City Blues gazduieste seara “King Of The Blues Guitar”, a carei gazda va fi Calin Grigoriu. In Laptaria lui Enache se da punk de la ora 21.00. In rolurile principale: Niste Baieti si 747.

Amod
si Plho Da Shaolin aduc ritmuri drum&bass si dubstep in Afternoon&Coffee Spoons. Dj-ul american Zakaos mixeaza in Club Tan Tan, in vreme ce in The Ark rasuna sonoritati indie rock aduse de Myriad Creatures si The Amsterdams.

In The Silver Church, Trupa Veche incearca sa-si gaseasca un solist vocal. In cadrul evenimentului ii poti vedea pe cei 10 finalisti ai campaniei “Daca vrei sa canti, urca pe scena!”

In club Tribute incepe de la ora 23.30 concertul sustinut de Maria Radu, cea care la un moment dat activa in trupa Van Noizz.

14 noiembrie

Sambata in Booha Bar din Cluj Napoca avem un concert de acid-jazz, latin/brazilian house, funk, soul cu proiectul muzical Tribal House Collective. Marcian Petrescu si muzicuta sa fermecata fac minuni in sala de concerte a clubului SNC din Constanta.

In Bucuresti, baietii de la Tomb Crew concerteaza in clubul Fabrica. Alaturi de ei vor mai fi si Gojira, Tony031R, Meeloox si Unlocka. In Piano Cafe ne asteapta de la ora 21.30 o calatorie muzicala intitulata "De la opereta la musical". Vor canta: Bianca Ionescu - soprana si Adina Cocargeanu – pian.

La ora 22.00 incepe cantarea City Blues Band, trupa clubului City Blues, in timp ce in Big Mamou canta Teamsters Blues Band.

Grimus
aduce rock-ul in Clubul Taranului de la ora 21.00. E sambata, e ora 23.00, e Spice Club, e cantare cu trupa Richie Rich.

Pe scena Teatrului National de Opereta "Ion Dacian" incepe de la ora 21.30 un concert de muzica romaneasca veche cu trupa Trei Parale.

Lansarea oficiala a videoclipului piesei „Spune-mi si mie”, interpretata de Tony Tomas & Cross, melodia care a castigat premiul special de creatie anul acesta la Festivalul de la Mamaia, are loc la Hard Rock Cafe. Tot cu acest prilej va avea loc si un concert Tony Tomas & Cross, incepand cu ora 22.30.

15 noiembrie

Pentru duminica sunt programate ceva mai putine cantari decat in restul weekend-ului. Astfel, in clubul Mojo chitaristul Nicu Patoi isi strange prietenii si sustine un concert de la ora 21.30. Acelasi lucru il face si Johnny Raducanu, insa in alt club (Laptaria lui Enache) si la alta ora (22.00).

Bobocii de la liceul Jean Monet petrec pe picior mare in Club Bamboo. Claudia Pavel (Cream), Puya, Fatman Scoop, Connect-R si Alex sunt artistii care vor canta pentru ei.



In Suburbia avem de la ora 19.00 cantare cu Ati Edge and The Shadowbirds. Este un concert pe care-l recomand cu caldura celor care se dau in vant dupa psychobilly, rockabilly si garage rock and roll.

VaduvaBob aduce grunge, punk si ceva gothic in clubul Fire de la ora 20.00, in vreme ce hip- hop -erul Maximilian povesteste despre cartier in Goblin incepand cu ora 22.00. Sala Radio se redeschide dupa renovare, prilejuind un extraordinar concert al Aurei Urziceanu. Evenimentul va avea loc in Studioul de concerte “Mihail Jora” la ora 19:00.

Am lasat la final bomboana de pe tortul muzical din acest weekend. Chris Norman, cel de care se leaga o buna parte din istoria grupului Smokie, concerteaza la Sala Palatului, incepand cu ora 19.00. In deschiderea concertului concerteaza trupa autohtona Riff.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea