Muzica

#katy perry #People's Choice

Katy Perry, marea castigatoare a premiilor People's Choice 2012

Katy Perry este marea castigatoare a galei premiilor People's Choice 2012, dupa ce si-a adjudecat patru trofee.


Absenta de la showul desfasurat miercuri seara la Nokia Theatre din Los Angeles, Katy Pery a fost recompensata cu premiile "Favorite Female Artist ", "Favorite Song of the Year" si "Favorite Tour Headliner".

In plus, Katy Perry a primit si premiul pentru "Favorite Music Video", gratie videoclipului amuzant al piesei "Last Friday Night (T.G.I.F.)".

Pentru prima data in istoria showului People's Choice, numai doi artisti care au castigat la categoria Muzica au urcat pe scena pentru a-si ridica premiile. Este vorba despre Demi Lovato ("Favorite Pop Artist") si Maroon 5 ("Favorite Band").

Restul premiantilor au fost absenti de la show. Bruno Mars, castigator al trofeului "Favorite Male Artist", a preferat sa urmareasca ceremonia la televizor.

Eminem, "Favorite Hip Hop Artist", Rihanna, "Favorite R&B Artist", si Taylor Swift, "Favorite Country Artist", au avut alte angajamente profesionale in seara decernarii premiilor People's Choice Awards 2012.

Sursa foto: dailycaller.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea