Muzica

#katy perry #adele #someone like you

Katy Perry a cantat piesa lui Adele, "Someone Like You"

Katy Perry a cantat piesa artistei britanice Adele, "Someone Like You", in cadrul unui concert sustinut la Motorpoint Arena, in Sheffield.



Cantareata americana Katy Perry tocmai ce si-a inceput turneul in Marea Britanie, asa ca s-a gandit sa le faca o surpriza fanilor sai, interpretand piesa no.1 semnata Adele, "Someone like you". Katy Perry a cantat propia piesa, "The One That Got Away " si a facut trecerea rapid catre piesa lui Adele. Fanii au fost foarte incantati de interpretarea lui Katy, cantand la unison cu aceasta.

"The One That Got Away" este cel de-al saselea single de pe cel mai recent album de studio al sau, " Teenage Dream ". Daca piesa ajunge numarul 1 in Statele Unite, atunci Katy Perry va depasi recordul lui Michael Jackson, care avea cele mai multe piese numarul 1 de pe un singur album, "Bad".

Katy Perry a ajuns deja pe locul 1 cu hit-urile: "California Gurls", "Teenage Dream", "Firework", "E.T." si "Last Friday".



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea