Muzica

#kaiia uhodi #alina sleahtitkaia #single 2013 #clip mediapro

Kaiia vorbeste despre sentimente in noul sau single "Uhodi"

Alina Sleahtitkaia revine cu un nou single, “Uhodi”, care se anunta a fi unul dintre hiturile acestei veri. Dupa ce anul trecut lansase “Crazy love”, o piesa dinamica, potrivita pentru petrecerile incendiare cu prietenii, Kaiia aduce acum fanilor o melodie mult mai matura, atat din punct de vedere muzical, cat si al mesajului.
 
Artista a ales sa cante noul sau single in rusa, limba sa materna. “Pentru ca o piesa sa aiba succes pe plan international, versurile ei nu trebuie sa fie neparat in engleza, insa voi lansa si o varianta in engleza, apoi voi lasa fanii sa decida care este preferata lor”, a spus Kaiia.
 
Single-ul vorbeste despre o deceptie in dragoste, despre sentimente ranite si dor, insa mesajul devine unul optimist, pana la urma. Kaiia a filmat si un videoclip inedit pentru noua piesa, regizat de Andrei Nemirschi si Anton Sandu si produs de Maan Studio.
 
Filmarile au durat doua zile si au avut loc la sfarsitul lunii aprilie, intr-o localitate langa Dunare. De vestimentatia artistei, care a fost formata exclusiv din tinute albe, s-a ocupat Ana Andrei, iar responsabila cu machiajul si coafurile a fost Violeta Irimia.
 
Alina Sleahtitkaia
s-a nascut in Ucraina, insa la putin timp s-a mutat impreuna cu familia in Republica Moldova. In 2012, Kaiia s-a mutat in Bucuresti si s-a alaturat echipei MAAN Studio, cea alaturi de care Alexandra Stan a cunoscut succesul international.
 
Puteti urmari aici noul videoclip Kaiia - “Uhodi”, lansat impreuna cu MediaPro Music:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea