Muzica

#victoria bechkam #david beckham #justin bieber

Justin Bieber, invitat la masa de David Beckham si Victoria

David Beckham si Victoria l-au invitat pe Justin Bieber , alaturi de iubita sa, Selena Gomez , la masa. Prin acest gest, sotii Beckham doresc sa ii multumeasca lui Justin pentru cadourile pe care artistul le-a facut celor trei baieti ai lor.



Justin Bieber s-a intalnit de mai multe ori cu cei trei baieti ai fotbalistului David Beckham, dar de aceasta data el este invitatul familie pentru a lua pranzul impreuna.

"M-am intalnit cu David de mai multe ori, dar nu am intalnit-o niciodata pe Victoria. Ei chiar par o familie de treaba si mi-ar placea sa petrec mai mult timp alaturi de ei in viitor. Ne-au invitat la masa", a declarat Justin Bieber.

Nu cu mult timp in urma Justin Bieber le-a trimis celor trei baieti cate o chitara semnata, dupa ce a auzit ca acestia sunt fanii lui. "Le-am trimis baietilor cateva cadouri cu autograf, iar Victoria se asigura de fiecare data ca imi multumeste pentru ele", a mai adaugat Bieber.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea