Muzica

#concerte #concert john mayall #john mayall and the bluesbreakers #john mayall la bucuresti

John Mayall, parintele blues-ului britanic, revine pe 11 noiembrie la Bucuresti

John Mayall, considerat unul dintre parintele miscarii blues britanice, va concerta pe 11 noiembrie 2012, la Sala Palatului din Bucuresti.

Biletele costa 75, 100, 150, 200, 250 si 300 lei si se gasesc pe www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, in reteaua Eventim, pe www.eventim.ro, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo si la Sala Palatului.

Artistul s-a remarcat in anii '60 in formula John Mayall and the Bluesbreakers. Alaturi de Eric Clapton, a lansat in 1966 legendarul album "Blues Breakers with Eric Clapton". De-a lungul timpului prin John Mayall and the Bluesbreakers s-au perindat muzicieni de renume: Peter Green (Fleetwood Mac), Mick Taylor (Rolling Stones), Andy Fraser (Free) etc.

John Mayall and the Bluesbreakers au mai avut ocazia sa concerteze in Romania in anul 1995, pe scena festivalului Coca Cola Super Blues Festival Bucharest.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea